Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan randiznak a két gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan randiznak a két gyerekes anyukák?

Figyelt kérdés
Nem rég hagyott el a férjem két kicsivel maradtam egyedül! Talán csak a beszélgetés hiányzik talán korai de jó lenne már valaki aki érdeklődne utánam, de azt nem tudom merre hogyan tudnék ismerkedni hiszen a gyerekeim három éves és hat hónapos bulik kizárva! Dolgozni sem dolgozom még! Segítsetek!!!!!
2009. nov. 1. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A férjed jó nagy szemét h két kicsivel magadra hagyott!Iwiwen van egy csajok és pasik alkalmazás,ott rendes férfiak is vannak,próbáld meg,esetleg ha meg tudod magadnak engedni,kávéház,hasonló helyek,a buszon is lehet ismerkedni,légy nyílt az emberekkel...Sok sikert!
2009. nov. 1. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
jah és 17/L
2009. nov. 1. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Játszótéren, apukákkal :)
2009. nov. 1. 20:07
 4/4 anonim válasza:
szia! én is egyedülálló vagyok 2 gyerekkel, buli nálam is kizárva. én cheten ismerkedek és ne hurrogjatok le,ott is lehet értelmes emberekkel beszélgetni és találkozni is utána. fél éve van onnan kapcsolatom bár nem komoly. hetente eljön beszélgetünk,jót szeretkezünk és lehet ribancozni de nagyon jól érzem magam így. nekünk is jár a törődés a sex ha csak így kapjuk meg akkor jó. én nem is vágyom másra ennyi pont elég. nem várom el hogy velem éljen. tényleg próbáld meg lehet neked is szerencséd és akár komoly is lehet ha kedvedre való partnert találsz. sok sikert és ne keseredj el.
2009. nov. 12. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!