Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nyakkiszivás nem alázás? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyakkiszivás nem alázás? :S

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
A cigányoknál menő dolog.
2009. nov. 1. 17:38
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Miért lenne gáz ha valaki élvezi? Nem kell véresre szívni,de finoman lehet,legalábbis nekem elképesztően jól esik és előjáték gyanánt is megteszi. Utána mutogatni a foltokat na az gáz.
2009. nov. 1. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Ez az ez az kicsinyeim csak pontozzátok le a véleményem,attól még az enyém marad! 16:09 voltam meg az utána lévő kettő.Akkor is gáz, föleg ha az illető már nem tizenéves!
2009. nov. 1. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Jaj, ti okos emberek.. Olyan jó, hogy eldöntitek ti, nem szívók és nem kiszívottak, hogy akik ezt csinálják, azok miért csinálják.

Én is szerettem csinálni, és ha a párom csinálta nekem, és nem úgy, hogy na, szívj ki, bébi. Hanem spontán jött, amikor már belelendültünk a dologba, és ha hiszitek, ha nem, izgató érzés és ezáltal fokozódik a hangulat is, hogy így mondjam.. Ugyanolyan finom érzés, mint egy érzéki harapás akárhol.. És hogy nyoma marad, meg marhára nem érdekel, nem azért lett, hogy meg legyek jelölve mások felé, hogy biz, én pasival voltam.. De nekem jó volt az is, hogy magamon viselhettem egy nyomot hétköznap a páromtól, mert csak hétvégén találkoztunk. Ez a dolog egyébként 16-19 éves koromig volt kb, most 23 vagyok, de simán eltűrném, mert érzéki, akármilyen más érintés szájjal vagy kézzel.

2010. febr. 12. 16:06
 15/15 anonim válasza:
76%

nos én 21 éves vagyok és én is imádom, ha a barátom kiszívja a nyakam, szerintem semmi gáz nincs benne, sőt még mutogatni is szeretem,mert egyáltalán nem érdekel hogy ki mit gondol rólam:) ennyi:)

ezért is nyugodtan lepontozhattok, de akkor is ez a véleményem:)

2010. máj. 2. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!