Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyakkiszívás! Ciki? :-s
Figyelt kérdés
Hello... engem csak az aggaszt ez ügyben hmit kondolnak barataim ismerosimmikor meglátják hogy kivan szívva a nyakam...
A Story.
Baratnőm minden hétvégn rácubban a nyakamra és nem birom megállni hogy ne engedjem neki hogy kiszivja... Visszatérve ... Vajon mit gondo abarati társaságom mikor meglátja :|
2011. okt. 9. 20:34
4/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibáimért.. csak azért sietem mert most két szép nagy folt van.. holnap meg suli :-s
2011. okt. 9. 20:38
5/17 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk...
2011. okt. 9. 20:39
6/17 anonim válasza:
Szólj a barátnődnek hogy ne a nyakadat szívja hanem a faszodat.
7/17 anonim válasza:
Hát nem túl szép, de ha jól esik amikor csinálja??? :D Szard le ki mit mond!!!
8/17 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoztat csak kiváncsi vagyok ti mit szolnátok hozzá???
2011. okt. 9. 20:48
9/17 A kérdező kommentje:
20:40
Disco --- nem szoba:P azt nem discoba szokta szivni hanem otthon
2011. okt. 9. 20:49
10/17 anonim válasza:
Nem ciki, és szerintem nem is gyerekes (én is imádom mikor kiszívják a nyakam és én is szeretem kiszívni a párom nyakát).
Mutogatni viszont tényleg gyerekes.
Amúgy is hideg van, húzz magas nyakú pulcsit.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!