Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan mit vár az, aki képes egy randira nagyon igénytelenül eljönni?
Nem vagyok se finnyás, se "úrinő" típusú hisztis.
Átlagos lány vagyok (25 éves), de tényleg elképedek, hogy egyesek hogyan képesek egy randit ennyire semmibe venni, főleg, ha ők hívnak el engem.
Konkrét eset:
Ugye én sokáig készülődök, tisztaság, jó illat, szép haj, stb.
Erre már nem az első eset, hogy elhívnak randira, erre eljön egy M-es pólóban (úgy h simán lóg rajta mint a hálóing), koszos gatya, izzadtságszag, szandál és ebben a lehető legkoszosabb köröm és lábfej, stb....
Persze nem csak férfiban van ilyen, ismerek hasonló nőket is, de nem is értem mit várnak.
Az igényesség alatt nem azt értem, hogy a "legtrendibb legújabb legdrágább" stb, hanem az alapvető higiéniát, valamint a normális öltözködést.
Most én vagyok túl igényes?
Mit gondoltok? Veletek történt hasonló?
Most tényleg velem van a probléma, hogy nem tudom az ilyet egyszerűen komolyan venni? Mert én koszosan büdösen képtelen lennék akár a lakásból kimozdulni.
A szandál miért nem jó randira ????
Mármint ha amúgy tiszta a lába.
Ezért jó a randi,legalább látod,kivel van dolgod,és van döntési lehetőséged.
Egyébként az ilyen emberek alapból linkek,életük minden területén.Tehát egyikük sem főnyeremény...
Szerintem ebből az látszik, hogy ő feleannyira sem vette komolyan, mint te.
Én férfi vagyok, de sosem mennék el itthonról anélkül, hogy ne zuhanyoznék, vagy fürödnék. A fogmosás is teljesen egyértelmű. Ha pedig randira megy az ember, akkor szerintem fokozottan kéne figyelnie ilyen dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!