Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem vesz komolyan a lány?
Figyelt kérdés
Eddig 2-szer találkoztunk, először kb 10 percet késett, másodjára kb 20-at. Úgy érzem vonzódik hozzám, mint férfihoz. A találkozások mellett még társkeresőzik. Én úgy érzem nem vesz komolyan és hagyni kéne, max. barátság. Szerintetek?2013. aug. 26. 11:42
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem döntötte még el, hogy mit akar. Hódítsd meg, és akkor eldől, hogy lesz-e belőle bármi.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a társkeresőzés olyan dolog, hogy amíg nem konkrét, hogy mi van köztetek, addig nincs vele gáz. A késés pedig... Vannak emberek, akik szinte képtelenek időben érkezni bárhová is. Ezt meg lehet érteni, bár én nem jönnék össze ilyen emberrel, mert kikészítenek idegileg.:D Olyan érzés, mintha semmibe venne.:)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is olyan érzés ha késik valaki. Én mindig vagy 5 perccel előbb, vagy percre pontosan ott vagyok, vagy ha valami van felhívom, de ő még azt sem.
2013. aug. 26. 11:46
4/8 anonim válasza:
Hát két randi után még ne várj túl sok komolyságot. Ha viszont később se rendeződik a dolog, akkor nem érdemes vele az időt fecsérelni.
5/8 anonim válasza:
ne azt nézd hogy késett hanem hogy viselkedik amikor együtt vagytok. bármi miatt késhetett.. a társkeresős dolog meg szerintem akkor gáz, amikor már "hivatalosan" jártok.
6/8 anonim válasza:
Húú és még a lányok rinyálnak, ha a mi férfiak késni szoktunk akár 5 percet is. :)
Ezeket a találkozókat Veled úgy fogja fel, hogy 1 a sok közül amiből válogatni lehet.
Vagy még a másik eset, hogy eddig tisztán nem adtad a tudtára mik is a szándékaid és félénknek talál (azaz nem tettél rá olyan benyomást, hogy a partnerének való férfit lássa benned). Én biztos szóltam volna neki hogy ez így noszensz ha 10- 20 percet várat. Igenis jelezzed felé, hogy ez téged zavar és tisztázzátok (kicsit sem indulatosan). Az is lehet, hogy tesztel téged ezzel mennyire hozhat ki a sodrodból, hogy hogyan reagálhatsz ilyen helyzetekre, azaz "shit tesztel".
Szóval 1000 oka lehet.
7/8 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy utálom ha nem vesznek komolyan, még az ismerkedés legelején.
2013. aug. 26. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!