Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja vagy nem?
Figyelt kérdés
tegnap randiztam egy fiúval ő 23én 20 vagyok jó volt minden jól éreztük magunkat vagyis ő ezt mondta később mikor még este írt sms-t úgy volt h ma is talizunk de azt mondta h nem ér rá kell elmennie nem mintha annyira elfoglalt lenne :/ no de mindegy
ő ilyen csajozós típus szeret a csajokkal hülyéskedni ahogy ő fogalmazott :D honnan tudjam meg h nem csak hülyét csinál belőlem?? tanácsokat kééérek :D
2013. júl. 11. 17:35
1/5 anonim válasza:
a hülyéskedni nem ugyan az mint a hülyét csinálni vkiből
ha majd elhív még, akkor tudni fogod
2/5 anonim válasza:
Próbáld kiismerni,és megtudod.Bár szerintem ha nagyon akarna látni,ma is találkozna veled,és nem kifogásokat keresne.
3/5 A kérdező kommentje:
hát próbálom kiismerni azon vagyok meg mondjuk én is így látom h ha akart volna akkor lett volna ideje bár kitudja h hol van nem is ott ahol mondta
2013. júl. 11. 17:40
4/5 anonim válasza:
Ha lesz következő randi, akkor kiderül, hogy komolyan gondolja-e. Bár ha nem is indokolta semmivel, csak szimplán lemondta a randit, az nem jó jel.
5/5 anonim válasza:
hát ha mondta is akkor szerintem csak szórakozgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!