Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira elegem van már hogy még mindig nincs barátom pedig elvileg"" nagyon szép vagyok, h legyen? Mások szerint de egy srác se kezdeményez . Csak bámulnak. Már olyan elegem van :/. Forever alone:"D
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 20:39
11/21 A kérdező kommentje:
ez a kép elnézést mindenkitöl az elözöért:$ [link] :D:/
2013. aug. 30. 20:51
13/21 anonim válasza:
azért nem kezdeményeznek mert túl szép vagy xd
de ha tudom hogy ennyire nincs konkurencia akkor a lovak közé csapnék xd
14/21 anonim válasza:
Műtét előtt és műtét után, ugye?:D
Ha Erdélyben laksz írj privit.
15/21 anonim válasza:
ugy h nem valaszolsz a privikre sose lesz senkid!
16/21 anonim válasza:
marhára hasonlítasz egy ismerősömre :D
17/21 anonim válasza:
mert nem csak az számít hogy "nagyon szép" legyen egy lány, a lányok se egy izmos szép férfi testet akarnak, a személyiség is számít.. valószínűleg egoista vagy és beképzel..
18/21 anonim válasza:
Nagy a szád... de amúgy aranyos
19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm:") igazatok van egoista vagyok és beképzelt ti aztán ismerhettek..:D csak tanácsot kértem de mindegy..
2013. aug. 31. 11:34
20/21 anonim válasza:
"azért nem kezdeményeznek mert túl szép vagy xd "
Hát, lehet én vagyok valami elvarázsolt, de szerintem full átlag csaj vagy.
Ami azt jelenti, hogy nincs benned különösebben hiba, de semmi különleges sincs benned, amitől szép lennél.
Szerintem a viselkedéseddel lehet a baj, vagy a válogatóssággal kérdezőkém.
Nekem minden barátnőm szebb volt szerintem, mint te.
És ez nem bántás akar lenni.
A tanács, ha már kérted:
Legyél barátságos, kezdeményezz, ha valaki tetszik, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!