Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? L/18

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? L/18

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem egy srác (F/21) eddig még csak kamoztunk,holnap este viszont együtt megyünk bulizni. Ma kicsit kiakadtam mivel azt mondta még 4lány írogat neki és ezért elbizonytalanodtam,hogy hátha csak szórakozik velem mondjuk nagyon figyelte hogy milyen fejet vágok hozzá,de csak mosolyogtam. Ma amikor mondtam neki hogy a nyolcadikon lakom azt mondta,hogy "az jó,akkor majd mindig gyalog megyek fel hozzád hogy izmosodjon a lábam :D " meg hogy "majd megnézem a kilátást". Már másfél hete beszélgetünk és biztos hogy nem csak arra kellek neki,mivel eddig még csak meg sem említette. Tegnap belájkoltam egy képet,erre megosztotta és már tett célzásokat hogy tetszem neki,állítása szerint alig várja a holnapot,még az adatlapomon is megosztott egy olyan képet amin egy kis gyerek van hogy: jaj de jó holnap végre péntek. Tegnap mikrofonon együtt hallgattunk zenét,azt mondta ma csak azokat a számokat hallgatta és amikor mosolyogtam azt mondta nagyon szép a mosolyom,főleg ha rámosolygok...

Egy kicsit tartok a holnaptól.. szerintetek csak szórakozik? Vagy mit várjak a holnaptól?

2013. aug. 29. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel te magad is tisztában vagy, de...

Ezt mi mégis honnan a fenéből tudjuk???

2013. aug. 29. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
várd ki a holnapot!
2013. aug. 29. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez majd holnap kiderül :D

De amúgy tényleg írogat más lányokkal is?

2013. aug. 29. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez alapján nekem úgy tűnik nem kell tartanod attól, hogy csak szórakozik veled.
2013. aug. 29. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Csak gondoltam tud rá valaki valami értelmeset írni,de már tűkön ülök :DD

Van egy csaj aki különösen bosszant,az szerintem biztos hogy írogat neki :D Meg közös képük is van,sőt a csaj még szívet is írt kb 2hete az egyik képéhez.. de ma mikor kamoztunk azt mondta,hogy "na ideje leterelnem őket mert megőrülök tőlük :D",csak a volt kapcsolatomba megcsaltak és ezt nem szeretném még egyszer...

Ami még pozitívum,hogy nagyon korán kelt reggel és tegnap mégis fenn maradt velem éjfélig kamozni.. mikor reggel mondtam neki,hogy biztos nagyon fáradt csak annyit mondott,hogy: nem baj,megérte!:)

2013. aug. 29. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha magamból indulok ki én ilyeneket nem mondanék vagy csinálnék ha nem akarnék komoly dolgokat a csajtól... de persze az is benne van, hogy ez tag mesteri alkalmi csaj felszedő.
2013. aug. 29. 23:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Jajj köszönöm,ettől amit írtál már jobb kedvem lett,nagyon rég tetszett nekem ennyire bárki is.

Azt nem hiszem :D azt mondta 2kapcsolata volt,az egyik félévig a másik 4évig. Meg mondta hogy ráírt a nagynénje hogy: ideje lenne neked valami jó csaj végre,de nem ám valami műkörmös most :D és mondta neki,hogy hagyja most az ilyen hülyeségekkel mert épp egy lánnyal (azaz velem) kamozik.

2013. aug. 29. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:

"biztos hogy nem csak arra kellek neki"

Ez a kedvenc dumám a nőktől. :)

2013. aug. 29. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Baracklekváros fánkot :) Azt imádom :)
2013. aug. 30. 00:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért kicsit fura. Lehet, hogy csak féltékennyé akart tenni ezzel a dumával, hogy több lánnyal is beszél.

A szívecskés dolog viszont nem jelent semmit, mert haverom meg nem tudja lerázni a buta csajokat magáról, pedig semmit nem akar tőlük. :D Múltkor is itt voltunk nálunk többen, erre haveromat állandóan hívták a jányok, ő meg nem bírt már terelni, hogy hagyják már békén... :) Szóval megesik, hogy a csajok túlságosan nyomulnak. Szerintem várd meg a holnapot de azért ne add könnyen magad semmiképp. Semmilyen téren.

2013. aug. 30. 02:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!