Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan koptassam le a pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le a pasit?

Figyelt kérdés

Tetszem egy gyereknek, és azt gondolja, hogy nekem is bejön, mert nem szeretném megbántani, így normálisan viselkedem vele, de már kiakaszt, nem bírom...

MSN-en gáz, ha megmondom ne legyen köztünk semmi?

2009. okt. 31. 23:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
gáz álj elé és ugy mond meg ugy a tiszta te se orulnél ha msn en koptatnának le 20/F
2009. okt. 31. 23:18
 2/14 anonim ***** válasza:
gáz ha msnen, de ha megmondod neki, akk úgy hogy csak ketten vagytok, és nem hallja senki, mert úgy még lehet, h kínosabb.
2009. okt. 31. 23:20
 3/14 anonim ***** válasza:
sztem inkább msn-en mond neki.
2009. okt. 31. 23:21
 4/14 anonim ***** válasza:
élőben mondd meg! legalább ennyi tiszteletet mindenki megérdemel
2009. okt. 31. 23:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Mondták már meg msn-en nekem, rosszul esett az biztos, de szerintem élőben még gázabb lett volna.
2009. okt. 31. 23:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem álljatok fel egy színpadra az iskola előtt, hogy mindenki hallja :D. amúgy ha még nem közeledett és nem ismeritek egymást elég ha ügyet sem vetsz rá ha véletlenül összenéztek megrázod a fejedet ilyesmi
2009. okt. 31. 23:31
 7/14 A kérdező kommentje:

:D hát még annyira nem (szerencsére)

Köszi mindenkinek!

2009. okt. 31. 23:38
 8/14 anonim ***** válasza:
De már az gáz hogy msn en kell beszélgetnetek mikor a valóságba is tehetnétek. Msn en szakítani smn en járni, msn en felvenni és megmondani hogy tetszik. Annyira szörnyű ezeket hallani hogy nem a valós világban élitek ezeket a dolgokat.
2009. nov. 1. 00:36
 9/14 anonim ***** válasza:

valami ilyesmi?

"Jól érzem hogy te most járni szeretnél velem vagy hasonló? Figyusz, te aranyos srác vagy de szerintem nem illünk össze, vagyis én nem érzek irántad semmi. (de ha van kedved dughatnánk párszor)"

2009. nov. 1. 01:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem... kiábrándultam belőle valami miatt... ennyi...
2009. nov. 1. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!