Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, felvettem msnre, de nem nagyon merek neki írni. Mit tegyek? Még sosem volt senkim, nem tudom hogy kell udvarolni. Légyszíves segítsetek

17/F

2009. okt. 31. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
először nemárt ha köszönsz neki,meg úgy a kommunikáció alapjai,megkérdezed általános dolgokról,mit szeret csinálni,suli,kaja,ami eszedbe jut,utána alakul hidd el,mindig van miről beszélni,és bármi kialakulhat,csak ne legyél görcsös,se rámenős.....17/L
2009. okt. 31. 19:33
 2/3 anonim válasza:

hány éves a lány? és honnan vetted fel?

szerintem nyugodtan írj neki, beszélj vele úgy, mintha tök természetes lenne, és ne nyomulj. ha egyátalán nem ismered, akkor kérdezd meg hol lakik stb, szov próbálj közös témákat találni.ne várd el h az 1.-2. beszélgetés után találkozzon veled, először "ismerjétek" meg egymást vmennyire msnen. legyél hozzá kedves, érdeklődő. ne vedd a szívedre, hogyha nem félpercenként válaszol, mert vszinű h nemcsak veled beszélget, és ha az első pár beszélgetés után nem ír rád, akkor se készülj ki, mert minden lányban van vmennyi büszkeség, és még elvárják h a pasi írjon rájuk.

kb ennyi.csak természetesen. rem segítettem:):)

2009. okt. 31. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:

osztálytársnőm húga. ennek ellenére eddig nem ismertem.

és nem, nem szokott rámírni, én szoktam neki, de akkor is van hogy nem is soká lelép

2009. okt. 31. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!