Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hogyan tovább? Van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan tovább? Van még esélyem nála? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy haveri kör által most ismerkedtünk meg jobban. Pár hete felvett msn-re és mivel akkor úgy voltam, hogy nem akarok pasit, leráztam, letiltottam, 1 hétig nem is beszéltem vele, írt sms-eket, nem válaszoltam. Aztán rájöttem, hogy hülye voltam és lehet kéne egy esélyt adnom neki, és feloldottam, megmondtam neki, hogy szerintem heverje ki az exét, mert nemrég szakítottak és még korai lenne. Viszont múlt héten volt egy buli, ahol meglátott egy másik sráccal csókolózni, de másnap mondtam neki, hogy nincs semmi köztünk. De azóta tök flegma velem, minden nap ír msn-en és tegnap össze is futottunk szintén haverok által, de csak 3 puszi volt és semmi több, nem is beszéltünk, nagyon furcsa lett. Pedig annyira jó lenne vhogy közelebb kerülni hozzá, de ezek után én nem merek kezdeményezni. Mi legyen? Ha minden nap ír, akkor még lehet van esélyem? Nem szeretném elszalasztani ezt a srácot. :(
2009. okt. 31. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
14 éves vagy, a srác 18. Eltaláltam?
2009. okt. 31. 18:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, én 18 vagyok, a srác pedig már 20 felett.
2009. okt. 31. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Amúgy nyugodtan kezdeményezz. Szerintem. Nem Ő küldött el Téged, hanem Te Őt. :D
2009. okt. 31. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Te nem mersz kezdeményezni, ő meg ezek után nem igen fog. Szerintem gondolkodj el ezen.

19f

2009. okt. 31. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:
És ha leráz, hogy az a vonat már elment, keressek mást? :( Végülis jogos lenne tőle.
2009. okt. 31. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Nézd én nem kezdeményeznék mégegyszer, de mindenki más mindenki különböző. Megpróbálhatod de 5ö % esélyt sem adhatsz a dolognak.
2009. nov. 1. 05:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem a sráccal és azt mondta, hogy ő csak barátinak szánta az egészet, hogy később még lehet vmi, de most nem akar bartnőt, először kibulizza magát, szóval csak ismerjük meg egymást, aztán majd eldől. Ez lerázás volt, vagy hogy most nem akar csajt, de később van esélyem? 3-4 hete lett vége a 1.5 éves kapcsolatának, kicsit meg is értem, ha nem akar barátnőt.
2009. nov. 3. 19:37
 8/11 anonim válasza:
Sztem soha nem kell olyan pasival elkezdeni akármit ami komoly aki alig "jött ki" egy komoly,hosszú kapcsolatából.Másrészt ha nem érdekelt miért változott meg a véleménye iránta,hogy "vissza szeretnéd kapni"?
2009. nov. 3. 20:05
 9/11 kolosszus22 ***** válasza:

Elég rendesen kicsesztél vele, tehát igazából a te viselkedésed a furcsa és nem az övé, a reakciója teljesen érthető, mégis mit vártál?

Esélyed nem sok és szerintem ez a nem akar nőt duma is ürügy most, mert nem igazán tudja, hogy mit gondoljon rólad, a szemében érthető módon egy szeleburdi kis fruska lettél, aki nem tudja mit akar! Engem már nem nagyon érdekelnél ilyen húzások után!

22/F

2009. nov. 3. 20:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem tőle és azt mondta, nem tart bunkónak érte. :S
2009. nov. 3. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!