Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak szerintetek? Esélyem sincs már nála, de nem tudom, hogyan léphetnék tovább.

Figyelt kérdés

Dec. 27.-én ért véget egy 1,5 éves kapcsolatom. Azt mondta a fiú, hogy már nem szeret, a féltékenységem miatt, meg hogy sosem mondtam el neki, ha volt valami problémám. Na most. Én azért nem akartam elmondani neki, mert tanul, mint a hülye, és nem akartam zavarni, idegelni a problémáimmal. Ma azt mondta egy közös ismerősünknek, hogy bánja, hogy velem jött össze, és nem egy másik lánnyal. Amikor ezt megtudtam, nagyon dühös lettem, és megírtam neki sms-ben, hogy dögöljön meg...Fél órája megint írtam neki, hogy sajnálom, nem gondoltam komolyan, azt mondta, hagyjam békén, és ássam el magamat. Nagyon szeretem...Most az összes közös ismerősünkkel megszakítom a kapcsolatot, nem érdekel, hogy mit éreznek. Fáj, hogy a fiú nem bocsát meg, és hogy most már gyűlöl, ami azt jelenti, esélyem sem lenne arra, hogy megváltozva visszahódítsam...A fiú legjobb barátja szerint nem fog összejönni a csajjal, menjek, látogassam meg, beszéljek a fejével. Nem tehetem. Hogy éljem túl? Egyszerűen úgy érzem, nem tudok élni nélküle, Ő a mindenem, az isten f.szát. Adjatok tanácsot, könyörgök!!!

20L

2011. jan. 3. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Beszélj vele?
2011. jan. 3. 22:00
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Hát ne haragudj de szerintem itt sz@r van a palacsintába. Nekem ez alapból furcsa hogy meggyűlölt téged azért mert féltékeny voltál, meg játssza a sértődöttet hogy nem veled kellett volna összejönnie. Én iszonyat féltékeny voltam mindigis, de a párom ezt is imádja bennem, és csak nevet rajta...

Úgyhogy két lehetőség van szerintem: vagy soha nem szeretett igazán és most telt be nála a pohár, vagy másik csaj van a dologban.

Én ezek fényében leejteném magasról, nemhogy még én vergődjek utánna...

Azért egy utolsó beszélgetést szerintem megér a dolog.

Mondd el neki hogy nevetséges az indok amivel szakított mondja meg ha más tetszik neki, de ne szórakozzon veled.

20L

2011. jan. 3. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még valami: én soha nem tudnám a páromat gyűlölni, főleg nem ilyen baromság miatt. Ha megcsalna is max utálnám egy két hétig és undorodnék tőle egy darabig..(persze ez nem azt jelenti hogy vele maradnék)

De meggyűlölni azt akit a világon a legjobban szeretek?

Soha nem menne! Gondolkozz el ezen, és belátod milyen nevetséges indokkal tett ki.

2011. jan. 3. 22:06
 4/15 A kérdező kommentje:
És hogyan? Felhívni egyelőre nem merem, viszont tartok tőle, ha 1-2 hét múlva próbálkozom, már összejön egy másik lánnyal. Nagyon félek, hogy örökre elveszítettem. Mondta is, hogy most végleg szakított...És én nem akarom elveszíteni, annyira boldoggá tett, megváltoztatott, EMBERRÉ tettük egymást...Sok mindent tanultunk egymástól. (nem szexuális téren.)
2011. jan. 3. 22:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Augusztus óta 'kavargatott' egy másik lánnyal, de ettől függetlenül együtt voltunk. A hülyeségeim miatt telt be nála a pohár, hogy mindig minden bajomat elfojtottam, és egyszerre zúdítottam a nyakába...
2011. jan. 3. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha te nem segítel magadon, akkor add meg nekem az elérhetőségét, ha lehet neteset.
2011. jan. 3. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor pont ezért mondom, hogy tudta ezt eldobni magától csak azért mert féltékeny voltál? Annyira nem érdekel ha a párom féltékeny, megpuszilgatom ilyenkor..vicces indok ez a párodnál.

Én szerintem fogd meg a telefont és legyél tényleg abszolút határozott és tárgyilagos, legyél kissé hűvös is mikor beszélsz vele, mondd meg beszélni akarsz vele és találkozzatok valahol.(fontos hogy ne nálad vagy nála).

Legyél rideg mikor találkoztok és kezdd el boncolgatni finoman a témát, pl szóbahozhatod a csaj témát, vagy hogy megunt téged, és hogy te gyerekesnek tartod hogy 20 évesen ilyen idétlen indokkal szakít..ha férfi akkor mondja meg mi a gondja ne meneküljön és szinezze a sztorit.

Légy kemény, és írd meg mi volt!! Mostmár nagyon érdekel.

2011. jan. 3. 22:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Augusztus óta 'kavargatott' egy másik lánnyal, de ettől függetlenül együtt voltunk. A hülyeségeim miatt telt be nála a pohár,

Eljutott hozzád teljesen ez a mondat????Te jó isten:S

És te ezt hagytad? És hagytad hogy ilyen sz@r indokkal szakítson hogy mert te féltékeny vagy?Hát bmg szerintem abszolút megvolt hozzá a jogod hogy féltékenykedj a jóég áldjon meg! Ez a fiú téged hülyére vesz teljesen, ne hagyd már magad vagy én teszek valamit!

Csajozgat össze vissza te meg szó nélkül tűröd és még ő szólja meg ha néha féltékenykedsz mert megcsal????ÚRISTEN...

2011. jan. 3. 22:12
 9/15 A kérdező kommentje:

22.09 - miért szeretnéd elkérni az elérhetőségeit? Mit akarsz tenni?

Amúgy nem csalt meg, ez biztos. Csak beszélgettek.

2011. jan. 3. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha megtudod, az már nem lesz jó:) Mert akkor kérni fogod, hogy ne csináljam.
2011. jan. 3. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!