Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek? Esélyem sincs már nála, de nem tudom, hogyan léphetnék tovább.
Dec. 27.-én ért véget egy 1,5 éves kapcsolatom. Azt mondta a fiú, hogy már nem szeret, a féltékenységem miatt, meg hogy sosem mondtam el neki, ha volt valami problémám. Na most. Én azért nem akartam elmondani neki, mert tanul, mint a hülye, és nem akartam zavarni, idegelni a problémáimmal. Ma azt mondta egy közös ismerősünknek, hogy bánja, hogy velem jött össze, és nem egy másik lánnyal. Amikor ezt megtudtam, nagyon dühös lettem, és megírtam neki sms-ben, hogy dögöljön meg...Fél órája megint írtam neki, hogy sajnálom, nem gondoltam komolyan, azt mondta, hagyjam békén, és ássam el magamat. Nagyon szeretem...Most az összes közös ismerősünkkel megszakítom a kapcsolatot, nem érdekel, hogy mit éreznek. Fáj, hogy a fiú nem bocsát meg, és hogy most már gyűlöl, ami azt jelenti, esélyem sem lenne arra, hogy megváltozva visszahódítsam...A fiú legjobb barátja szerint nem fog összejönni a csajjal, menjek, látogassam meg, beszéljek a fejével. Nem tehetem. Hogy éljem túl? Egyszerűen úgy érzem, nem tudok élni nélküle, Ő a mindenem, az isten f.szát. Adjatok tanácsot, könyörgök!!!
20L
"A beszélgetés és a kavargatás nem egyenlő dolog..=/"
Én is ezt próbálom magyarázni a kérdezőnek, de látom hogy makacsul ragaszkodik ahoz a verzióhoz hogy ő a hibás, és nem kellett volna féltékenykednie...pedig a pasinak kellene utána tepernie, nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!