Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Lehet még esélyem valami komolyabbra?
Egyszer fennvolt msn-en, és nem írtam rá, hanem csörgettem telefonon, mire rámírt. Akkor azt monda, azért nem írt eleinte, mert közben én is ráírhatnék. :S Ebből gondoltam, hogy azt várja, hogy én kezdeményezzek.
Kedves első!
Milyen tapasztalatod van ezzel kapcsolatban, mire akartál utalni?
El kellene döntened, hogy kit akarsz. Ha komolyan akarsz valamit ettől a fiútól, akkor minek ápolgatod még a kapcsolatot a haverjával?
Azt mondta, hogy őt ez nem zavarja. Ezt csak úgy illemből mondta, hogy nehogy azt hidd, hogy túlságosan oda van érted. Neked is nagyon rosszul esne, ha a srác szédítene téged, közben meg találkozgatna egy barátnőddel, akivel korábban kavart.
Ne látogasd a haverját, akivel kavart. Ezzel nem adsz okot neki a féltékenykedésre. Ezen felül pedig elmondhatod, hogy szeretnél vele komolyabb kapcsolatot.
Mondjuk ez az egész történet, meg a hozzászólásaid úgy jönnek le, hogy te mindkét fiúval csak úgy elvagy. Picit jobban mozgatja a fantáziádat ez a srác, de ha ő nem foglalkozik veled, akkor jó a haverja is.
Majd csak benől a fejed lágya egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!