Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek 7 év korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 7 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Én 15/L vagyok, ő meg 22. Elég régről ismerjük egymást, többször is randiztunk, de a szülei nem nagyon örültek neki, mikor megtudták...
2013. aug. 29. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De sok itt a beszűkült látókörű barom.

És aki 18 évesen hozzámegy egy 35 éves férfihoz azzal minden rendben?

Ha nektek így jó akkor nekünk nincs jogunk ítélkezni.

És kérdező, rossz helyen kérdezel ilyen dolgokat mert itt beszólnak, ha 3 évtől több köztetek a korkülönbség, ha 18 év alatt van valamelyik fél (Vagy mindketten), ha 18 év alatt szexeltek ahelyett, hogy zsírkrétával játszanátok, a pasidat máris elkönyvelték pedofilnak (habár a tudatukig nem jut el, hogy a kapcsolat teljesen törvényes) és még sorolhatnám.

Itt mindennel baja van a válaszolók többségének.

2013. aug. 29. 11:34
 12/18 anonim ***** válasza:

"de sötét itt mindenki :) hogy lenne már kiskorú megrontása jézusom"

14 éves koráig vna amegrontás, de! Nem tudjuk, hogy elmúlt-e 15 éves, avagy sem. Továbbá, az a pár hónap, esetleg egy év - ha atörvény nem is bünteti -, nem osz, nem szoroz.

A léyneg az: Mi a frászt akar egy 22 éves egy 15 év körüli lánytól?! Amelyik szülő ezt engedi, az nem való szülőnek. Amelyik 22 éves pedig akarja, az egy hülye, felelőtlen alak. Amelyik 15 vées pedig szeretné ezt, az buta, és mérföldekre van attól, hogy saját maga dönthessen a komoly dolgokban.

2013. aug. 29. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Ebben a korban még sok.

Milyen lesz egy beszélgetésetek?

Te elmondod, hogy miből kell dolgozatot írni, ő meg, hogy mi volt a munkában?

Teljesen más életszakaszban vagytok még.

2013. aug. 29. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
ebben a korban még soknak számít
2013. aug. 29. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:

11:38

14. életévét betöltött személlyel már nem számít megrontásnak. Szóval, ha még nincs 15 akkor sem az!

Komolyan olyan nehéz ezt értelmezni?

2013. aug. 29. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Jaguar Warrior és atöbbi nagyszájú:

Kívánom, hogy legyen nektek egy lányotok, aki 15 évesen egy 20 év fölötti faszival állít be. Jöjjenek össze, feküdjenek le, aztán még ráadásként legyen gyerekük is.

Megnézném, mi lenne areakciótok. Remélem akkor is osztanátok az észt, és boldogan vennétek tudomásul, hogy a gyereketek az iskola helyett otthon szoptat.

Itt nem arról van szó, hogy "3 év már ördögien sok", hanem arról, hogy használjátok a fejeteket és aracionális gondolkodást! 15 éves gyerek honnan tudná, mivel jár ez az egész? 22 évesnek meg már tudnia kellene. Arról van itt szó, hogy az emberek egy része annyira hülye és anynira nem képes döntéseket hozni, hogy az valami hihetetlen. A többi ütődött meg adja alájuk a lovat, gratulálok!

2013. aug. 29. 11:41
 17/18 Marko polo ***** válasza:
15/L és 22/F az semmi én ismerek 13/L és 21/F -t is xDDD na akkor az mi ? xD
2013. aug. 29. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem feltétlenül sok - Ismertem egy lányt - mikor megismertem 14/21 voltunk, de tény, hogy majdnem 17 lett, mire összejöttünk később. De ritka, hogy találsz tényleg közös érdeklődést. Aki meg nekem beszólna, jó eséllyel naponta többet beszélgettem azzal a lánnyal értelmes dolgokról, mint más egy hét alatt. És az anyja simán elfogadott, bár ismert előtte...
2013. aug. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!