Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon bejövök neki? 18/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejövök neki? 18/f

Figyelt kérdés
Van egy csaj osztálytársam és egy jo ideje olyan dolgokat csinál és mondd hogy nem tudom hova tenni.Ha van vmi buli v. összejövetel az osztállyal akkor mondja h menjek már stb...pl. buliba tancolni is hivott meg mindig velem beszel a fiuk közűl...józanon a szájába volt egy kis csoki és kérdezte h nah elfelezzük de ugy hogy a szájábol harapjam ki stb...nem éltem a lehetőséggel mert társaságba voltunk...aztán kívánt éjfélkor vmit..megkérdeztem mit..azt mondja h engem..

2013. aug. 29. 02:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nemtudom....ha hozzá nyulnek akkor meg az lenne a baj
2013. aug. 29. 02:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Normálisan kell csinálni azt annyi
2013. aug. 29. 02:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Normalisan mi? reszletesen ird le akkor :D
2013. aug. 29. 02:53
 14/19 anonim ***** válasza:

uhhh :D

na pl ott az a csokis eset amit írtál. Fogod rámosolyogsz kiveszed a szájából a csokit közel hajolsz hozzá azt akkor már úgy is fogod látni hogy akarja e hogy megcsókold vagy sem.

2013. aug. 29. 03:03
 15/19 A kérdező kommentje:
hehe..ez jo..
2013. aug. 29. 03:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Mért hány évesek vagytok amúgy?
2013. aug. 29. 03:12
 17/19 A kérdező kommentje:
18 evesek
2013. aug. 29. 03:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Elhív táncolni? Menj! Tudod milyen csapás ez annak aki elhív és te nemet mondasz? Ha esetleg tényleg csak táncolni szeretne azt úgy is észreveszed, ha meg többet azt is biztosan! Csokis esetnél meg persze csináld :D ha esetleg csak hülyéskedett és kinevet akkor meg mondd, hogy csak a csokit szeretted volna. :D Persze csak, ha tetszik vagy esetleg szeretnél tőle valamit sok szerencsét! :)
2013. aug. 29. 09:11
 19/19 Kati Tibor ***** válasza:
Már nem azért ha eddig tényleg nem esett le hogy bejössz a csajnak hátt :D figyelj jobban :D
2013. aug. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!