Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyikre szavaztok?
Van egy fagyi pultos lány, aki nagyon tetszik, néhányszor már voltam ott, de még nem igazán beszéltünk. Nem akarok neki kertelni, melyik lenne a legjobb direkt nyitás felé?
Ezekre gondoltam:
Amikor fizetek, a pln 500 ft -os alatt lenne egy papírdarab amire korábban rárajzoltam egy rózsát. Meglátná, remélem mosolyog, és akkor mondanám, hogy tetszik, van-e kedve találkozni.
Nem rózsa, hanem a számom van rajta.
Leülök, megeszem a fagyit, és az asztalon hagyok egy cetlit amire egy időpont és egy hely lesz írva, hogy hol talizzunk + email
Most hirtelen ezek jutnak eszembe, de várom a lányok hozzászólásait is. Csak a kezdettel van bajom, tána már megy a dolog.
Köszi 21/f
Adjál neki borravalót mikor fizetsz,mellé adj egy névjegykártyát és mondd is meg neki hogy szívesen megismernéd.Vagy ilyesmit.
Vagy kezdj el vele beszélgetni hogy ilyen helyes lány,miért fagyisnál dolgozik vagy vmi..és hívd el.
"Helyes lány miért fagyisnál dolgozik?" hogy függ össze a kettő???
Szerintem inkább elegyedj vele beszélgetésbe. Nekem ezek a cetlis dolgok elég... nem is tudom... éretlenek, talán.
21L
Hát én a 2.-at semmiképp se javasolnám, ott utána teljes bizonytalanságban maradsz, lehet a reakcióját se látod..stb. Meg akkor hogy csinálnád, h te mindenképp elmész a megadott időpontban a talira, aztán a lány vagy ott lesz v nem? Meg ha sokan vannak a fagyizóban lehet utólag nem is tudná, h ki ült az adott asztalnál.
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, próbálj meg beszélgetni vele, hidd el a lányoknak ez a legimponálóbb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!