Zoliwar kérdése:
Watec xtab-70dci vagy ConCorde Tab SPEED 8GB tablet? Melyikre szavaztok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 12:01
1/14 anonim válasza:
Szinte ugyanaz, 1280x800-as IPS kijelző mindkettőben, nagyjából megegyező teljesítményű SoC, mindkettőben nagyon kicsi aksi (3000 mAh), Wayteq-re 1 hónapon belül lesz JB, Concorde meg alapból JB-vel fog kijönni, viszont csak 1 hónap múlva jelenik meg, szóval az ár/kinézet és ilyesmik alapján válassz.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 17. 12:14
3/14 anonim válasza:
a WayteQ-ben nincs bluetooth, HDMI kimenet, illetve 5 pontos(kevésbé érzékeny) panele van.
A WayteQ táblagép 2magos Mali400-as GPU-val van felszerelve, a ConCorde viszont 4magos Mali400-al.
Tehát:
A ConCorde-ot ajánlom mivel: 5 helyett 8 pontos panel, HDMI kimenet, Bluetooth, JB(Jelly Bean), Mali400MP4, és egy kicsit (200mAh) nagyobb az akksija.
5/14 anonim válasza:
Rendesen odabaszna 4magos tablet 35000-ért :D
6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló: Ha nem vetted volna észre, akkor a "4 mag" a GPU-ra és nem a CPU-ra vonatkozik. Amúgy meg Hyundai T7; 4 magos CPU 35000-ért (kínából).. ennyi. :)
2013. febr. 24. 10:52
7/14 anonim válasza:
Igen, a válasz után rájöttem mire is vonatkozik az a 4 mag, ezért elnézést is kérek, hogy hülyeségeket írtam.
8/14 anonim válasza:
Énis ezen a két tabon gondolkodom de szerintem a Concorde lesz, mellette szóljon még a supportja :D
9/14 jsjjdjjjjjdjdjs válasza:
de van rajta hdmi es a wayteq annyival jobb hogy a concorde az a vilag legszarabb markaja ojan.mint ha a tecso sajat maga gyartotta volna
10/14 anonim válasza:
Ennél nagyobb hülyeséget nem is mondhattál volna... a concorde és a tesco partnerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!