Segítség! Lefagyott a samsung galaxy tab2 7. 0 tabletem. Mit csináljak h bekapcsoljon?
Figyelt kérdés
Töltés közben használtam és akkor hirtelen lefagyott.. Nem tudom kikacsolni a kikapcsoló gombbalse.. segítene valaki2013. febr. 16. 13:22
2/18 anonim válasza:
az előző válaszoló komolytalanságát félretéve: reseteld. Azt úgy tudod megtenni,hogy megnyomod a kikapcs gombot, és a hang fel gombot egyszerre hosszan. aztán újraindul.(ez persze telefonoknál van így, tableten lehet,hogy kikapcs+hang le kell, de majd meglátod!)
Remélem segítettem :)
3/18 anonim válasza:
Nemtudom h sikerült e de az előző válaszoló most vegye úgy h istenként tartom számon mert nekem bevált !
4/18 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám akad ma reggel és sikerült a tippel meg javítani!!!! ezért én a választ KÖSZÖNÖM nagyon nagyon szépen :D
5/18 anonim válasza:
Nekem is bevált köszi köszi köszi :)
7/18 anonim válasza:
Húú, köszi, nekem is bevált :) szuper!!!! már úgy megijedtem, hogy kész vége... DE NEEEM :D
8/18 anonim válasza:
köszi! sikerült életet lehelni bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!