Segítség! Lefagyott a samsung galaxy tab2 7. 0 tabletem. Mit csináljak h bekapcsoljon?
Figyelt kérdés
Töltés közben használtam és akkor hirtelen lefagyott.. Nem tudom kikacsolni a kikapcsoló gombbalse.. segítene valaki2013. febr. 16. 13:22
11/18 anonim válasza:
Egy isten az aki válaszolt rá. nekem is bevált :)azthittem már semmit nemtudok tenni ellene.
12/18 Fair.Play válasza:
Állati jók vagytok ;) nekem is bevált, pedig 2 napja sötét a képernyő!
14/18 anonim válasza:
Úristen nagyon köszi,hogy leírtad egy isten vagy tényleg hálám üldözzön,látom hogy tavalyi a kérdés de most erre nagy szükségem volt...
16/18 anonim válasza:
nekem is sikerült nálam is Istenként vagy emlegetve :) ezer hála!!
17/18 anonim válasza:
2/16os!
Köszi,ezzel most nekem is sokat segítettél.Az enyémet ki lehetett kapcsolni,de semmi másra nem reagált.Meeeg hát....egy elég fura képnél fagyott le nekem!xd
18/18 anonim válasza:
nekem is bevalt kosziiiiiiiiiiiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!