Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek boldog nő nélkül?
Nem kell beletörődnöd.Inkább használd ki ezt a helyzetedet, és kezdd el jobban megismerni önmagadat.Fogadd el, hogy jelenleg ez a helyzet.
A hiányérzet amit érzel, az tulajdonképpen önmagad hiányának az érzete.
Ne mondd azt, hogy nem lesz barátnőd.Mert akkor ezzel a gondolattal azonosítod magad, és kizárod még a lehetőségét is.Ha képes vagy elfogadni magadat jelenlegi állapotodban, és tényleg érdekel hogyan lehetnél boldog, akkor csak a lehetőségeket kellene végignézned.Az ember általában kívül keresi a megoldást.Pedig a külső megoldás is csak befelé vezet.Lehet, hogy nem vagy jóképű, de ha elindulsz megismerni önmagadat, és mindent beleadsz, akkor lehet még nem leszel jóképűbb.De a nők csak a közeledbe érve , a kisugárzásodtól szexuális vonzalmat éreznek feléd.Ez tény.De most ebből ne csinálj célt, hogy ezt elérd, mert akkor az tévút lesz.Csak vonatkoztass el minden eddig magadról kialakított képtől és onnan indulj el megfigyelni önmagadat ahol most vagy.Keresd a lehetőségeket!Az, hogy most egyedül vagy az egy nagy lehetőség.Használd ki!És ha őszintén érdekel a dolog, tudni fogod mikor jársz tévúton.
egy ideig engem is zavart és kerestem görcsösen
de küzben rájöttem talán még jobb is egyedül
senki nem mondja meg mikor hova kivel mehetsz
a pénzed arra költöd amire tetszik nem költik el helyetted
nincs is jobb a függetlenségnél
mondom én is kerestem sokáig de így utólag örülök is hogy nem találtam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!