Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek boldog nő nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek boldog nő nélkül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jóképű, beszélni sem nagyon szeretek, világ életemben elkerültek a lányok. 26 évesen soha nem volt, és nem is lesz már barátnőm. Van viszont munkám, házam, autóm, pénzem, tehát minden okom meg lehetne rá hogy boldog legyek, csak ezt a hiányérzetet tudnám megszüntetni valahogy. Akiknek már sikerült azoktól szeretnék tanácsot kérni, hogy csináltátok? Hogy lehet véglegesen beletörődni hogy nő nélkül élem le az életem, és ezután boldognak lenni?
2013. aug. 28. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
brazzers.com
2013. aug. 28. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Decukiii :)
2013. aug. 28. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
26 évesen még fiatal vagy, simán találhatsz valakit, akit szeretsz és viszont! :) Szóval ne törődj bele, nem kell kétségbeesetten keresni, biztos találsz valakit, olyan nincs hogy nem! :)
2013. aug. 28. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem se volt még nőm és nem is hiszem h lenne engem is kerülnek pedig teljesen más vagyok mint ezek a mai DJ-s divatmajmok én például egész nap gépezek és teljesen jól elvagyok vele de azért egy jobb lenne egy nő
2013. aug. 28. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Ha nem próbálkozol akkor nem is lesz soha nőd. Tehát gyerünk! Először csak próbálj meg beszélgetni egy lánnyal, aztán hátha kialakul valami.
2013. aug. 28. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem kell beletörődnöd.Inkább használd ki ezt a helyzetedet, és kezdd el jobban megismerni önmagadat.Fogadd el, hogy jelenleg ez a helyzet.

A hiányérzet amit érzel, az tulajdonképpen önmagad hiányának az érzete.

Ne mondd azt, hogy nem lesz barátnőd.Mert akkor ezzel a gondolattal azonosítod magad, és kizárod még a lehetőségét is.Ha képes vagy elfogadni magadat jelenlegi állapotodban, és tényleg érdekel hogyan lehetnél boldog, akkor csak a lehetőségeket kellene végignézned.Az ember általában kívül keresi a megoldást.Pedig a külső megoldás is csak befelé vezet.Lehet, hogy nem vagy jóképű, de ha elindulsz megismerni önmagadat, és mindent beleadsz, akkor lehet még nem leszel jóképűbb.De a nők csak a közeledbe érve , a kisugárzásodtól szexuális vonzalmat éreznek feléd.Ez tény.De most ebből ne csinálj célt, hogy ezt elérd, mert akkor az tévút lesz.Csak vonatkoztass el minden eddig magadról kialakított képtől és onnan indulj el megfigyelni önmagadat ahol most vagy.Keresd a lehetőségeket!Az, hogy most egyedül vagy az egy nagy lehetőség.Használd ki!És ha őszintén érdekel a dolog, tudni fogod mikor jársz tévúton.

2013. aug. 28. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:

egy ideig engem is zavart és kerestem görcsösen

de küzben rájöttem talán még jobb is egyedül

senki nem mondja meg mikor hova kivel mehetsz

a pénzed arra költöd amire tetszik nem költik el helyetted

nincs is jobb a függetlenségnél

mondom én is kerestem sokáig de így utólag örülök is hogy nem találtam meg

2013. aug. 28. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nő nélkül csak úgy lehetsz boldog, ha már volt nőd és nagyon rossz tapasztalataid voltak ezzel kapcsolatban, csak a rosszal tudod párosítani a nőt. Én így csinálom...sajnos.
2013. aug. 28. 22:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de sajnos én már nem tudok reménykedni abban hogy valaha is lenne barátnőm, a magamfajták magányosan halnak meg. Csak jó lenne addig egy picit nem ilyen szomorúnak lenni, élvezni azt ami van, de nem megy.
2013. aug. 29. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!