Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek boldog, ha csak olyan lányok tapadnak rám sokszor maguktól, akik nekem egyáltalán nem jönnek be külsőre, nem tudok hozzájuk vonzódni?
Annyira könnyű mondani, hogy add lejjebb az igényeidet, mintha ez valami könnyen szabályozható dolog lenne, amikor szerintem minden értelmes ember fölfoghatná, hogy ez belénk van kódolva, ha meglátunk valakit, egyből tudjuk, hogy vonzó-e szexuálisan vagy kb. olyan érzésünk van, mintha a saját nemünk tagjával kéne együtt lennünk. Igen, muszáj ilyen hasonlattal élnem, mert másképp senki sem akarja vagy tudja megérteni én mit érzek egy számomra nem vonzó lány közelében. Most is van egy lány, akivel randizgatok, de külsőre annyira nem vonz, hogy direkt olyan helyre viszem, ahol remélhetőleg egy ismerősöm sem láthat vele. De persze lehet ő is így van ezzel. Egy valami biztos a lány egy fiúnak sem kell, így nagyon könnyű dolgom van nála. Hamar rátértünk a csókra és a pettingelésre is, nem is ellenkezett szinte, csak szexelni nem akar még, mert szűz. Egy a gond, hogy én sosem tudnék úgy tekinteni rá, mint a páromra, épp azért, mert a lukon kívül nem mozgat meg semmi sem benne, jellemre sem nagy szám, de persze még mindig értékesebb, mint a sok szép, de belül üres, buta, beképzelt, egoista, szívtelen lány. Ezért is adtam esélyt neki, reméltem, hogy igaz ez a dolog, hogy a belső megszépít és vonzóvá tesz egy embert, de úgy látszik nálam ez nem működik. Minél többet találkozom vele és minél több dolgot kapok meg tőle szexuális téren, annál kevésbé vonzódom hozzá, annál kevésbé akarok vele találkozni, őszintén bevallom, csak a szexre vágyom még vele, de utaán szerintem hagyom is, mert nem fog ez nekem menni, becsapni sem akarom, de mivel szerintem ő is szeretne kipróbálni dolgokat ezért nem érzem bűnnek, ha lefekszem vele majd.
Volt egyébként más lány is, aki szintén külsőre nem jött be, de ha megcsókoltam olyan őszinte boldogsággal mosolygott rám, hogy azt tényle gjó volt nézni, de vele is azért lett vége, mert nem ment nekem ez a dolog, nem kívántam, ő még csúnyább is volt, mint a mostani lány, mert erősen túlsúlyos volt. Ez a lány legalább testileg elmegy kategória. De arcra annyira nem jön be, még nézni is rossz rá, tudom ez szemétül hangzik, de attól még ez az igazság. Egy valami jó még ebben, hogy mellette én vagyok a nagy alfahím, a lány valamiért azt hiszi, hogy valami nagyon menő pasi vagoyk, akinek volt már vagy 100 nője, én nem utaltam rá egy szóval sem, de ő úgy néz rám, magam mondta. Azt hiszem azért lehet, mert már úgy voltam vele, nekem mindegy, ha nem kellek neki vagy kellek az sem izgat és épp emiatt is mertem megtenni oylat, amit egy szép lánnyal való randin sem, például lazán átöleltem, megcsókoltam és gátlástalanul azt teszek vele, amit akarok, ő sosem ellenkezik. De fogadok, ha szép lánnyál csinááltam volna ezeket, egyből leállított volna és emiatt elszállt volna minden férfias magabiztosságom. Na szerintem ezért nem lehetetk én sosem boldog, mert csúnya vagyok és szép lányok társaságában nem tudok alfa lenni csak nekem nem tetszőknél.
nyugi :)
ez csak a tanulási folyamat része.
pont azt tanulod, hogyan kell görcsölés nélkül együtt lenni valakivel. beléd ivódik. és rutinod lesz, stb és ha jönnek majd az egyre szebb és szebb lányok, egyre jobban és jobban fog menni :)
mivel csúnyának érzed magad, szükséges volt az élettől, hogy egy nálad csúnyábbal indíts. ahogy épülnek majd körülötted a csajok úgy fogod majd egyre jobb pasinak látni.
vesd bele magad a randikba és lazíts. ne agyalj soha semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!