Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tapadnak a nőre az elvált apukák? A normálisak meg nem tapadnak. Merthogy?
társkeresőzök. a normális, önmagát fenntartó srácok,nem erőltetik a dolgokat, nem erőltetik magukat, hogy bármi is legyen, ha megismernek egy nőt. de a fentebb felvázolt típus, meg tapad, ragad, bókol, meg stb stb...
csak valahol ez bizalmatlanságot ébreszt bennem sajnos, mert most pont egy ilyen apuka udvarol. és már arra gondolok, hogy kihasználni akarják az ilyenek a nőket(van akinél lakik, aki főz...)
idősebben mennyire megváltoznak a férfiak...
de állítom ha az apukáknak nem lenne gyerekük, meg nem lennének anyagilag meglőve, ők is csak felületesen kezelnének engem.
igazam van?
szóval jobb lerázni az ilyen megviselődött apukákat?
Az elvált apukák nem normálisak? Jesszus, akkor én nem vagyok normális........
Elváltam, van házam és tudok főzni. Ja, és még jól is keresek. Biztos én vagyok a kivétel..... "Merthogy"?
Én igazat adok a kérdezőnek. Bár nem az elvált státusz a lényeg, hanem az anyagi helyzet és a kényszer...
Négy hónapig társkeresőztem és összeakadtam néhány elvált apukával. Nem a személyiségükkel volt a gond, hanem a helyzetükkel. Volt amelyikkel össze is jöttem és két hét után hozzám akart költözni.
Volt amelyik megkért, hogy én hívjam fel, mert nincs pénze feltöltenie a telefont.
Volt, aki a második levelében már arról írt, hogy munkanélküli és segítsek munkát találni neki...
Én azt mondom, aki anyagilag sz@rban van, az előbb szedje össze magát és utána keressen párkapcsolatot. Ne a másiktól várja el, hogy kihúzza a kakiból...
És ez vonatkozik férfira-nőre egyaránt.
2-es igen, kivétel vagy.
utolsó,igen én is azt veszem észre, már 2. randin szerelmet vall, már 1 hét múlva költözne hozzám, 1 kávéra meghív és magának nem kér semmit, stb. de amikor én kérdezek ezt azt, semmi viszontsegítséget nem látok, hogy ha legalább ha sz*rban is van, de általában szerintem minden kölcsönös szokott lenni...
és ilyeneket mond, amíg nem dolgozik (részmunkaidős) addig ő főzne nálam, meg minden, meleg vacsival várna...kérdem én, lenne egy nőm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!