Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy igazi szégyenpasinak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazi szégyenpasinak van esélye hogy csajt találjon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Ezt egy igazi szégyenpasi kérdezi?xD

Amúgy meg nincs, mert a lányok undorodnak az ilyenektől=)

2009. okt. 31. 13:39
 2/16 anonim válasza:
98%

Szerintem van!

Mindenkinek megvan az igazi..˙(csak várni kell.....)

2009. okt. 31. 13:42
 3/16 A kérdező kommentje:

igen, az kérdezi

tudom hogy undorodnak, még sosem volt senkim, pedig már 27 éves vagyok, és doktorim is van, nem is vagyok csúnya, csakhát nem értek a nőkhöz...

2009. okt. 31. 13:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, mi az a "szégyenpasi"? Szívesen válaszolnék, csak nem értem a kérdést...
2009. okt. 31. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

attól függ kit nézünk "szégyenpasinak" . A legtöbb ilyen férfinek fogalma sincs arról,hogy lehetne ő is teljesen átlagos, ha kicsit jobban foglalkozna magával. Vagy ha megacikik a beszólásai elég lenne, kicsit visszafogni magát. Minden probléma orvosolható. pl. ha szereted a szakállad (ami lassan már túlburjánzik) és tele vagy egy csomó pattanással amit sehogyan sem tudsz eltávolítani, akkor elég elmenni egy kozmetikushoz, meg rövidebbre vágatni a szakállad...

Írd le mit gondolsz magadon kellemetlennek és majd válaszolnak az emberek ,hogyan lehetne azt/azokat orvosolni.

2009. okt. 31. 13:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
kezdjük azzal h egy önbizalom hiányos nyaffogóval nem kezdenek a nők. szóval egy kicsit több önbizalmat, legyél felszabadult, és enyhén egoista, és ne parázz. tedd azt ami jól esik, abból csak az fog lejönni h te vagy az alfahím. ennyi :)
2009. okt. 31. 13:48
 7/16 anonim ***** válasza:
63%

Egy német presztízs autó is sokat segít a szégyen pasi titulus csökkentésében.

Audi, bmw coupe :)

2009. okt. 31. 13:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha élőben nem megy ismerkedj a neten, írni csak tudsz. Ott meg aztán van választék, lehet nézelődni. Ha meg ekkora az önbizalmad, akkor az komoly baj, ajánlok valami szakembert.
2009. okt. 31. 14:03
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Igen, egy igazi "szégyencsajt". Nézd meg a Mónikát, ott is vannak a csúfronda, fogatlan,IQ-nullás csajok mégis van (hasonló adottságokkal rendelkező) párjuk XD

De amúgy ilyen önbizalommal meg önértékeléssel, h magadat "szégyenpasinak" nevezed, sztem esélytelen.Menj el pszichológushoz vagy ilyesmi.

2009. okt. 31. 14:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg így tekintesz magadra hogy: "szégyenpasi" addig nincs esélyed.Nem szabad alul értékelned magad.
2009. okt. 31. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!