Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizni fogok valakivel, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni fogok valakivel, de minden pillanatban valaki másra gondolok?

Figyelt kérdés

A napokban megismerkedtem valakivel, pozitív minden, kölcsönös szimpátia megvan, viszont mindkettőnk egyéb elfoglaltságai miatt csak jövő héten lesz az első randi.

Viszont valaki visszaigazolt Facebook-on, akit régóta ismerek, csak nem túl közelről, de mindig is nagyon(!) tetszett. Rámentem az adatlapjára, nézegettem a fotóit, és nagyon hamar hatalmába kerített egy érzés: ez a NŐ kell nekem. Néztem a szemeit, a tekintetét, és második napja csak Ő van a szemeim előtt. Tényleg úgy érzem, hogy Vele el tudnám képzelni, akár végleg is.

30 felett vagyunk már, nem tini-lángolás, 10 évvel ezelőtt is éreztem valami megmagyarázhatatlant, amikor találkoztunk, és most is.

Nem akarok inkorrekt lenni egyikükkel sem, két szék közül a padlóra ülni sem, de egyszerűen tombol bennem mindenféle vágy, és nem tudom mitévő legyek.

2013. aug. 28. 10:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csapass egyet, aztán az utánna lévő egy percben döntsd el melyik kell.
2013. aug. 28. 10:07
 2/13 anonim ***** válasza:

írj az FB-s hölgynek, a másikkal pedig találkozz egyszer, az nem inkorrektség. Akkor nála is többet fogsz látni, hogy hogy alakul a helyzet, és hogy mi a véleményed róla élőben.

Ez még nem megcsalás, csak ismerkedés. Az FB-s valász is lehet, hogy elutasító, akkor próbálkozol a másik lánnyal.

Most "feladni" szerintem egyiket sem szabad, csak ne húzd sokáig a döntést, mert az tényleg nem korrekt...

2013. aug. 28. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:

A jövőheti randit mond le, a lányt küld el.Már ha van benned egy cseppnyi férfiasság és tartás.

A másik nőt is.

2013. aug. 28. 10:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Amikor egyedülálló vagy teljesen elfogadott az, hogy párhuzamosan több csajjal is randizol addig, amíg nem kezdesz egyikkel járni.
2013. aug. 28. 10:11
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem csak tini langolas. Na ok. Mintha a felnottek nem hibaznanak. sok ismerosomnek felnotten tobb agyatlan lepese volt mint nekem valaha is lehetne. es lam, 30 felett idejarsz tanacsot kerni a gyikre a sok langolo tinitol.

Mindenesetre sok sikert kivanok igy ekezetek nelkul.

Ja, es szerintem ne a felszint kapirgald, ass melyebbre. Lehet, hogy ami messzirol arany, kozelrol csak egy megcsillano szilank. your call

2013. aug. 28. 10:13
 6/13 A kérdező kommentje:
3as! Miért kellene mindkettőjüket elküldenem? Egy kicsit nézz már a dolgok mögé! Semmi sem történt még, az ismerkedés is csak most következik. És attól még, hogy hogy most kissé megzavarodtam, attól még nem vagyok egy minden Nőt kihasználó kujon, és van bennem férfiasság, és tartás is. Hiszen ezért kértem itt segítséget.
2013. aug. 28. 10:15
 7/13 WikcsyhhWokOsztTső ***** válasza:

#3. válaszoló, minek kéne elküldenie mindkét nőt???

Számomra egyértelmű, mi a teendő. A randit mondd le és vedd fel a kapcsolatot a másik nővel!

2013. aug. 28. 10:20
 8/13 anonim ***** válasza:

*van bennem férfiasság, és tartás is.

Akiben van férfiasság és tartás, az tud egyedül lenni, és nem kapkod, tud magába mélyedni, és nem esik bele egy fotóba, az nem fog 2 nőt kavartatni.Hanem az pontosan azt az egyet emeli ki, aki számára lényeges-mások hülyitése nélkül.

Akiben van férfiasság.

2013. aug. 28. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:

8-as: nem a fotóba esik bele, hanem emlékekbe.

könnyű oldalról beszélni, szerintem az, hogy két lánnyal találkozol, vagy írsz, nem hülyítés.

Szerinted aki bármilyen társkeresőn írogat, vagy amíg semmi komoly nincs, nem is mondtál ilyet, az sem biztos, hogy bejössz neki, addig nem írnak több embernek?

Én egy randira mindenképpen elmennék, csak ne döntsd meg, akkor nem leszel bunkó. Simán lehet élőben olyan tulajdonsága, ami miatt mégsem tetszik/mégis jobban tetszik. Emellett a másik is megváltozhatott az évek során.

Ne legyél inkorrekt, de egy randi nem inkorrektség. Csak után tudj tisztességesen "lelépni", nem csak eltűnni, mint szürke szamár a ködben.

Az esetleges boldogságukat kockáztassa, küldje el őket? baromság. Ne használjon ki senkit, ne verjen át senkit, és minden korrekt.

2013. aug. 28. 10:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Olvasd már el légyszíves mit írtam! Senkit nem hülyítek, és nem is akarok, és nem is kapkodok, és nem a fotóba mélyedtem el, mert ez egy több, mint tíz éves ismeretség. Én meg azt hiszem nem jó helyre jöttem segítségért. Azért kösz mindenkinek.
2013. aug. 28. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!