Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan sráccal, akinek a lábai simábbak, mint a tiétek?
2013. aug. 27. 01:54
12/21 anonim válasza:
Én sokáig szőrtelenítettem,de valahogy az utóbbi időben már nem.Pont tegnap mondta a barátnőm,hogy újra kezdjem el,mert neki sokkal jobban tetszik ha nem vagyok szőrös.
15/21 anonim válasza:
ne legyen gorilla, de azért ne szőrtelenítse már magát! és nem, nem azért mert az b*zis lenne, hanem egyszerűen zavaró, ha egy férfi lábán nincs minimális szőrzet... meg képzeljétek már el, ahogy egy FÉRFI BOROTVÁLJA, VAGY EPILÁLJA a lábát... ÚRISTEN. azért ennyire ne cserélődjenek már fel a szerepek......
az még oké, hogy a hónalját, de mást ne nagyon
16/21 anonim válasza:
engem nem zavarna de csak akkor hogy ha téged sem hogy a tieidek simábbak ! am mennyi idős vagy ? privibe lécci!
17/21 anonim válasza:
"azért ennyire ne cserélődjenek már fel a szerepek...... "
Ezzel mi a francért cserélődnének fel a szerepek? Régen a nő se szőrtelenített, most meg már a férfinak is illene, mert nem sz őskorban élünk. Mondjuk felőlem mindenki azt csinál, amit akar.
18/21 anonim válasza:
Ez a póz.... Majdnem úgy nézel ki mint egy lány. Am nem nem járnék.
19/21 anonim válasza:
nekem nincs bajom vele
ha így kényelmes, jó neki akkor hagy éljen így
20/21 anonim válasza:
Fúúj én még magamon sem bírom ezt, az ember emlősállat, nem egy kukac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!