Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi okból történik?
Nem értem. 19éves 180 cm magas 64 kg-os lány vagyok.Arcra is szép vagyok mások szerint bár nekem nem tetszik.
Vicces vagyok , kedves próbálok barátkozni. Nem hajtok "álom"pasikra , teljesen átlagos aranyos fiúk szoktak tetszeni.De ők meg kb tojnak rám.Egy ideig még talán érdeklem is őket, aztán semmi.
Évek óta önbizalomhiányom van , eleinte zárkózott vagyok, de később ez elmúlik.
Nem járok diszkókba az nem az én világom, egy jó koncert többet ér..mondjuk itt az sincs.
Semmi titkolnivalóm nincs. Normális vagyok, jófej, jól tanulok, akiket ismerek azok előtt tudok egy bohóc lenni.:D
DE ismeretlenekkel szemben szorongok és kisebbségi érzésem van. Talán ezek a hátrányok, nemtudom.
Igen, a rock zene az király. Meg az alter is.:D
Talán még a stílus.. nem vagyok egy díszpi.sa miniszoknyában és tűsarokban:D
"Normális vagyok, jófej, jól tanulok"
neked nem önbizalomhiányod van hanem csak unatkozol és nemtudsz milyen kérdést feltenni
Szerintem én jobban tudom hogy mim van...
Tényeket mondtam..jól tanulok legalább egy pozitív dolog, amit fejleszthetek.
De a testem nem szeretem, idegesített mindig is ,hogy magas vagyok..kicsi a mellem..inkább lennék alacsony..
És azt is utálom,hogy nem vagyok egy bátor, nyitott ember.
"Nem járok diszkókba az nem az én világom, egy jó koncert többet ér..mondjuk itt az sincs."
hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!