Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan adjam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára, hogy máshogy csókoljon?

Figyelt kérdés

Ma csókolóztam először a sráccal, akivel már régóta találkozgattunk...

És hát, hogy is mondjam, nem csókol valami jól. :S

Elég nehéz körülírni, hogy mi a rossz benne, de igaziból a tipikus disco-s csók jut róla az eszembe.

Szóval gyors, nyálas, és nyelves...

Semmi bajom nincsen a nyelves csókkal, mert a csók szerintem attól igazi csók, és nyilván nyállal is jár, de nem tetszik ahogy a nyelvét használja. :S:$

Nem dugja be rendesen a számba, csak egy kicsit dugja át, és úgy "lefetyel" és nem ilyenhez vagyok szokva, szóval nem nagyon jön be...:(

Ha becsukom a szám, vagy ha lassítani akarok a tempón Ő nem veszi a lapot, és ugyanolyan a dolog.

Ciki lenne elmondanom neki ezt.

Esetleg tudtok valami technikát javasolni, hogy hogyan éreztessem vele a dolgokat, hogy lassabbra és kiadósabbra vágyom?

Légyszi segítsetek, de ne olyan írjatok, hogy beszéljem meg vele...

2009. okt. 30. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
néma gyereknek anya veri a fa×zát alapon leginkább azzal jársz jól ha elmondod neki :D
2009. okt. 30. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem beszélitek meg úgy elég nehéz lesz, de próbáld meg,h te diktálod a tempót...
2009. okt. 30. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ma csókolóztatok először, de máris meg akarod változtatni? Légy türelmes, majd kialakul az összhang, ahogy fokozatosan ráéreztek egymásra.
2009. okt. 30. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem mégiscsak elkéne mondanod neki ha nemmered akk harapj rá az ajkára egy akkorát mint állat:D

ha ez nemjön be akk te necsinálj semmit neis haggyad magad:D

de ha ekkora paraszt a pasid ennyire érzékek nélkülni akk otthagynám a francba:D márha csajlennék:D 17/F BD

2009. okt. 30. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. A párom olyan volt,mint egy propeller. Aztán egyik alkalommal,mikor láttam,hogy épp meg akar csókolni,megsimogattam az arcát,szemébe néztem,óvatosan adtam egy puszit a szájára és suttogva mondtam,hogy lassan! Kicsit tartottam a reakciójától,de elmosolyodott és olyan csókot kaptam,hogy nem is tudtam,hogy létezik ilyen. :) Mintha egy teljesen másik pasival lettem volna. Lassú volt és őrjítő.Nem tudom,hogy ez nálatok is ilyen lesz-e,de egy próbát megér.
2009. okt. 30. 21:30
 6/6 almaa válasza:

Üdv!

Naén sajnos detto ez a nyálas tipus vagyok sajnos a partnerem is azt mondta hogy annyira nyálas vagyok meg minden...de nem tudokrá figyelni hogy ne legyek mert annak a pillanatnak élek...van megoldás? gyakorolni nemigen tudok, ez inkább ugyanis egy baráti viszony :D

2009. nov. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!