Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy máshogy csókoljon?
Ma csókolóztam először a sráccal, akivel már régóta találkozgattunk...
És hát, hogy is mondjam, nem csókol valami jól. :S
Elég nehéz körülírni, hogy mi a rossz benne, de igaziból a tipikus disco-s csók jut róla az eszembe.
Szóval gyors, nyálas, és nyelves...
Semmi bajom nincsen a nyelves csókkal, mert a csók szerintem attól igazi csók, és nyilván nyállal is jár, de nem tetszik ahogy a nyelvét használja. :S:$
Nem dugja be rendesen a számba, csak egy kicsit dugja át, és úgy "lefetyel" és nem ilyenhez vagyok szokva, szóval nem nagyon jön be...:(
Ha becsukom a szám, vagy ha lassítani akarok a tempón Ő nem veszi a lapot, és ugyanolyan a dolog.
Ciki lenne elmondanom neki ezt.
Esetleg tudtok valami technikát javasolni, hogy hogyan éreztessem vele a dolgokat, hogy lassabbra és kiadósabbra vágyom?
Légyszi segítsetek, de ne olyan írjatok, hogy beszéljem meg vele...
Szerintem mégiscsak elkéne mondanod neki ha nemmered akk harapj rá az ajkára egy akkorát mint állat:D
ha ez nemjön be akk te necsinálj semmit neis haggyad magad:D
de ha ekkora paraszt a pasid ennyire érzékek nélkülni akk otthagynám a francba:D márha csajlennék:D 17/F BD
Üdv!
Naén sajnos detto ez a nyálas tipus vagyok sajnos a partnerem is azt mondta hogy annyira nyálas vagyok meg minden...de nem tudokrá figyelni hogy ne legyek mert annak a pillanatnak élek...van megoldás? gyakorolni nemigen tudok, ez inkább ugyanis egy baráti viszony :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!