Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány? (többi lent ) FONTOS!
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akit már kiskorom óta ismerek, szóval már anyukáink is össze jártak. Most már 14 évesek vagyunk és jó barátok. De én már többet is érzek iránta. Szóval az lenne a kérdés, hogy, hogy mondhatnám el neki? Félek az elutasítástól, és azt sem akarom , hogy a barátságunk is rámenjen! Szóval segítsek légyszíves. A válaszokat előre köszönöm !2013. aug. 24. 16:06
11/13 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy ő neki fordult e már meg a fejében ilyesmi, és mondd el neki hogy mivel nagyon jól kijöttök egymással még jól is folytatódhatna a történet.
12/13 anonim válasza:
én nem várnék a suliig, mert új hely, új emberek, és ha nem jelzed felé, hogy esetleg többet is érzel iránta, akkor megismerhet valakit, aki megtetszhet neki, pedig lehet, hogy egyébként viszonozná az érzéseidet. ha mégsem sikerül, akkor még mindig lehettek barátok. szerintem :) egyébként hajrá!
13/13 A kérdező kommentje:
Gond van ma láttam egy fiúval, ölelkeztek :S Szóval vége..... :(
2013. aug. 29. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!