Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vigyek első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vigyek első randin?

Figyelt kérdés
Akivel találkoznék tegnap volt a szülinapja, és csannyit tudok hogy 2 féle csokit szeret. Valamint nem hozzájuk megyek úgyhogy nem akarok virágot se,hogy ne kelljen egész nap cipelnije... Szerintetek mit vegyek vagy csináljak neki? 15/F
2009. okt. 30. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
hát szerintem semmit... másodikra már igen, de elsőre semmit. üljetek be egy cukrászdába beszélgetni és minden megy tovább. ne vidd kocsmába, se moziba. beszélgessetek sokat, egyenlő arányba persze... 17/L
2009. okt. 30. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem vihetsz neki jobb minőségű csokit is. Vagy meghívod egy cukrászdába, azzal, hogy "mivel tegnap volt a szülinapod az én ajándékom az, hogy meghívlak egy cukrászdába."

Amúgy ha tudod hogy milyen csokit szeret, akkor ráadásként vehetsz neki egyet.

2009. okt. 30. 08:39
 3/9 A kérdező kommentje:
csak azért gondoltam mert tegnap volt a lány szülinapja... :S azért csak kéne valamit vinni...
2009. okt. 30. 08:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz semmi komolyban.. Vegyél neki egy olcsóbb csokit, amit szeret. Kedves gesztus. De első randikon nem nagyon szoktak venni semmit. Maximum ha beültök valahova inni valamit, akkor meghívhatod.
2009. okt. 30. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Na most igezuk van a kedves hozzászólóknak, nem szükséges első találkozásnál vinni neki "ajándékot". Hiszen nem is ismeritek egymást jóformán, ne görcsölj emiatt. Meghivod cukrsázdába vagy valami kellemesebb helyre, ez bőven elég. Majd ha következnek továbbiak vihetsz virágot vagy amit te jónak érzel.

Sok szerencsét.

2009. okt. 30. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy szál rózsát azért vehetsz:) azt nem kell nagyon cipelnie és én tuti elolvadnék tőle:)
2009. okt. 30. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
gumit.. :D
2009. okt. 30. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem magadat :D

Tegnap voltam első igazi randimon ponnt:D

És csak leültünk valahova és beszélgettünk:)

a 2.-ra már szervezkedek:D

Sok sikertxD

üdv:17/F

2009. okt. 30. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves hogy gondoltál arra hogy vigyél neki ajándékot a szülinapja alkalmából.De én is inkább a cukit(cukrászdát ha vlk nem tudja) javaslom és ott meghívhatod akármire.Sok szerencsét!
2009. okt. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!