Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívom filmezni hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsinai kérdése:

Ha elhívom filmezni hozzám a lányt az jó randi ötlet?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány már nagyon régóta, kitartóan is küzdök érte, már többször is találkoztunk, jóban vagyunk a bátyja az osztálytársam volt és az egyik legjobb haverom...ha nem lesznek itthon a szüleim szeretném elhívni magamhoz filmezni (nincs semmi hátsószándékom, tehát nem akarom lefektetni csupán eltölteni vele egy kellemes, romantikus estét).

Kérdésem, hogy ez szerintetek jó ötlet e? Mondjuk előtte főzöcskéznénk valamit, sétálnánk stb...

milyen filmeket ajánlatok ilyen alkalomhoz?

és 1-2 jó tanácsot is szivesen meghallgatok :)

18/F

2013. aug. 21. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia. Remek randi ötlet, nekem bevált már. Filmet azt nem nagyon tudok, csak egy háborús-romantikusat. Főzzél valami jó kaját, azt biztos díjazza majd.

Készíts elő zsepit arra az esetre ha sírna. Amikor valami romantikus jelenet van, akkor karold át, és hátha még a csók is megy a végére ;) sok sikert :)

2013. aug. 21. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Az áthívom "filmet nézni" annak a virágnyelvű megfogalmazása, hogy d*gni hívod. Kis film, összebújás, nagyoknál így szokott a dolog lenni... :) Csak hogy tudd...
2013. aug. 21. 23:04
 3/7 A kérdező kommentje:

tényleg nincs semmi ilyen szándékom, egy hosszútávú kapcsolatot szeretnék vele kiépíteni:)

és ehhez lenne szükségem tanácsokra, hogy ne úgy tűnjön mintha csak meg akarnám du*ni...

2013. aug. 21. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jo otlet! Ha ismer tudni fogja hogy nem "arra" a dologra hajtasz. De ez nagyon jo otlet! :)
2013. aug. 22. 09:51
 5/7 lol2 válasza:
56%
mond neki ezt: Gyere át hozzánk , berakok valamit , utána meg 1 filmet! xD
2013. aug. 22. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen első randim, és nem feküdtünk le. Szerintem ha valami vicces mesét néztek, az jó. Ne romantikusat. Ne nagyon emeld ki, hogy a szüleid nem lesznek otthon, mert azért tényleg félreérthető.
2013. aug. 22. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen és vmi vigjáték?:D
2013. aug. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!