Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy srác, aki többet szeretett volna tőlem, mint puszta barátság, én viszont nem akartam többet.
De én viszont barátságnál többet érzek köztünk.
Mert van valami szikra. Mindenféleképpen ki szeretném engesztelni, ezért elhatároztam, hogy minden erőmet összeszedem, és elhívom egy beszélgetésre. Szerintetek mennyire örülne neki, ha a beszélgetés végén egy kiengesztelő csókkal lepném meg?? Még jobban összezavarodna? Vagy mit kellene tennem?
22/L
2013. júl. 6. 21:19
2/13 anonim válasza:
Csináld. Ennyi idősen ezt már nem kéne megkérdezned.
5/13 anonim válasza:
dehogy tedd! tudod milyen rossz lesz a srácnak utána? újra akarná majd a csókot, mert már tudja, milyen jó tőled! ne csinálj már ilyeneket!
F
8/13 anonim válasza:
Jó ötlet. Ha meg se próbálod, akkor megbánhatod.
9/13 anonim válasza:
csók, utána szex és mindketten jól jártok.
10/13 A kérdező kommentje:
lehet, hogy még jobban vágyakozna utánam.
De bakker fontos nekem, úgy érzem.
És mit tegyek most mégis??
Korkülönbség: -1 év
2013. júl. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!