Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet (kérdés rövid, stb stb)?
Egyik legjobb barátom egy lány. A gond (?) viszont az, hogy már jóideje többet érzek iránta, mint barátság. Egyszer már majdnem összejöttünk, de aztán mégsem. Mostanában megint fogunk találkozni.
Azt tervezem, hogy búcsúzáskor ezt mondom:
"Figyelj, már nagyon rég meg szeretném kérdezni: ha te bejössz egy srácnak, akkor mit szeretsz jobban? Ha csak nagyon ritkán, alig észrevehetően bókolgat, vagy ha egyértelmű célzásokat tesz?"
-erre biztos hogy az egyértelműt mondja, olyan típusú a lány. Ekkor én adok neki egy szájrapuszit, majd megkérdezem: "Elég egyértelmű volt?"
Majd nem várom meg a választ, elköszönök, és elindulok haza. Ez jó ötlet?
köszi a válaszokat, örülök hogy így gondoljátok! ment a zöld pacsi:)
További véleményekre is kíváncsi vagyok, minnél több a vélemény, annál biztosabb leszek a dolgomban:P
úúúúúúúúú
engem lehengerelne
tetszik :)
Tök boldog vagyok hogy így gondoljátok :) Bárcsak szívem választottja is így vélekedne a dologról, ahogy ti :P
Köszönöm a válaszokat, felpontoztam mindenkit:)
6.válaszoló vagyok
szerintem a legtöbb lány igenis tudja értékelni az ilyet:))
Engem tuti levennél a lábamról :D
Majd írd meg, hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!