Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen a lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
magasság, testalkat, haj és szemszín, Stb...2013. aug. 21. 19:54
2/13 anonim válasza:
Semmilyen!!!
Terry Black bácsi voltam
3/13 anonim válasza:
Csak a külső? Akkor gondban leszek, engem a belső értékekkel lehet lekenyerezni.
4/13 anonim válasza:
magasság majdnem mindegy 160+
testalkat: sportos nem kell hogy nagy melle legyen meg ilyenek
haj: szőkésbarna :D
szem: teljesen mindegy talán kék
15/F
5/13 anonim válasza:
Nekem a nálam alacsonyabb,arányos testalkatú, ápolt hajú, szép szemű lányok jönnek be.
6/13 anonim válasza:
magasság: teljesen mindegy
testalkat: átlagos
hajszín: fekete,barna
szemszín: barna,kék,zöld
7/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Fekete, hosszú haj, sötétbarna szem, napbarnított bőr (de nem egynyáron barnult, ez nagyon fontos!), szép test, ami nem anorexiás vékony, de nem is zsírsertés, hanem olyan egészségesen formás.
10/13 anonim válasza:
Aki tetszik... nincs ideálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!