Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfinak, hol kell lennie szőrősnek és hol nem?
Figyelt kérdés
Gondolok itt: Láb, nemi szerv és környéke, ánuszrózsa :D stb2009. okt. 29. 12:44
1/16 anonim válasza:
A hátán nem, a talpán, a tenyerén ne. Kb ennyi.
2/16 anonim válasza:
Nekem az jön be, ha egy srác szőrös. Persze azért a nemi szervét szőrteleníthetné, főleg ha elvárja, hogy a számba vegyem.:D:D:D A hónalj és láb mindenképp maradjon szőrös. Az jól néz ki, ha egy srácnak vannak izmai, és szőrteleníti a mellkhasát, az nagyon szexi.:D De ha nem akar azzal vacakolni, akkor nem kell. Szóval csak a nemi szervnek nem kéne szőrösnek lennie. Azért ha járunk, és szeretem, nem fogom amiatt dobni, mert szőrös neki.:)
3/16 anonim válasza:
nemiszerveknél ne.
lábon karon lehet akármekkora szőr. mellkason és hason is lehet csak ne annyira nagyon.
4/16 anonim válasza:
Az előttem válaszolók szerint egy óvodás szőrszintjén kéne lenni.
5/16 anonim válasza:
Szerintem az pont elég, ha a karjai és a lábai szőrösek. A többi ne legyen az. A mellkas úgy szexi ha le van szőrtelenítve, a nemiszervvel kapcsolatban egyetértek az előttem szólóval. 18/L
6/16 anonim válasza:
:D:D csak nem bukom a jetikre. veled ellentétben.
gondolom teis igazítod a fanszőrzetedet. akkor teis óvodás vagy??? nanemááár.....
8/16 anonim válasza:
nekem meg nagyon nem jönnek be a szőrös pasik.most lehet lepontozni! de szerintem nemiszervnél mindenképpen szőrtelenítsen meg hónalj meg ugye arc. én a mellkasszőrt se szeretem de azt még elviselem.viszont háton undorító a szőr.a többi maradhat:D
9/16 anonim válasza:
Az gáz, ha borotvállja a kezét vagy a lábát.
Ha a pasi rosszul érzi magát hónajkutyával akkor borotvállja, amúgy meg nemiszerv legyen csak borotvállva.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy érzem, egyértelmű válaszokat kaptam.
2009. okt. 29. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!