Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 hónapja ismerkedtem meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja ismerkedtem meg egy fiúval, és a 6 randi alatt nem csókolt meg. Miért lehet ez? Részletek lent

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok, és lassan haladó. Ezt az elején elmondtam neki őszintén. Azt mondta, hogy elfogadja, és nem lenne velem, ha nem így lenne. A 3. randin megfogta a kezem, de még meg sem csókolt, pedig többször lett volna rá alkalom. A randik jól sikerülnek, nagyon hosszúak, látom rajta, és mondja. Utána keressük egymást, szóval szerintem jól elvagyunk. Lehet, hogy csak a jelre vár, hogy mehetünk tovább? És mit csináljak, hogy ne legyen nyomulós, de értse?
2013. aug. 17. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kapd le te.:) Komolyan.
2013. aug. 17. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő csak téged vár, amiért mondtad, hogy te csak lassan szeretnéd az egészet. Adj egy puszit az arcára maradj hozzá közel, nézz a szemébe, majd az ajkaira, majd megint a szemébe, közelíts feléjük és ha jól érzékeli a jeleket akkor azonnal meg fog csókolni.
2013. aug. 17. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is,csókold meg te.
2013. aug. 17. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Irigy vagyok rátok..kapd le, tényleg! :)
2013. aug. 17. 15:14
 5/9 anonim válasza:
100%

Szerintem is csókold meg te :D

Ha ennyi idő alatt nem tette meg, de közben szeret veled lenni, meg a kezedet fogja és randizik veled akkor tuti nem lenne ellenére a dolog, csak nem meri vagy nem biztos abban, hogy te is szeretnéd. Inkább az utóbbi szerintem :P Néha elég bizonytalanok tudunk lenni mi is. De nem magunk miatt, hanem mert nem akarjuk elcseszni azzal, hogy netán olyat teszünk ami még nem időszerű..

2013. aug. 17. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Mennyi nyámynyila PHÖCS pasi aki azt várja, hogy körbeugrálják.
2013. aug. 17. 15:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, hogy nem mással van a baj. Ha legközelebb találkozunk, akkor lépek. :-)
2013. aug. 17. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Milyen teszetosza kapcsolat ez te. Falra mászok tőletek.
2013. aug. 17. 15:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy csak jelre várt. Nagyon aranyos volt ;-) Köszönöm mindenkinek!
2013. aug. 27. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!