Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek még okos, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még okos, kedves, ambiciózus, törekvő, megértő fiúk? Nem férfi, hanem egy 16-18 éves fiúk között vannak-e ilyenek, mert én még eggyel sem találkoztam?

Figyelt kérdés

Mindig csak az ilyen tipikus köcsögökkel randizok,akik isznak,cigiznek,bunkók.Pedig nem rossz helyen keresem őket.Ha meg találok egy ilyen fiút,akkor az meg nem akar barátnőt meg ilyen antiszociális.

16L

2013. aug. 16. 12:11
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Igen,vagyunk lányok akiknél fekete pont a cigi,de sajna kevesen vagyis én kevés ilyet ismerek.

Nem vagyok tökéletes,ezt egy szóval se mondtam,csak a belsőt tekintve tényleg magasak az elvárásaim.Ha a lányok nem díjazták ismerkedési céllal való jöveteled,az azért lehet mert nagyképű,beképzelt p*csáknál próbálkoztál.Rossz helyen kerestél.Igen,nincs párom,de pont ezért,mert furának tartanak,azt mondják túl jó kislány vagyok.Nem tehetek róla h nem felelek meg az elvárasaiknak.

2013. aug. 17. 00:07
 22/22 anonim ***** válasza:

Először is tisztázzunk pár dolgot:

1.) Az ilyen tulajdonságokkal rendelkező emberek nem fiúk, hanem FÉRFIAK... amilyen korút te keresel, ők tényleg még csak fiúk és a nagy részük (nem, nem mindenki, de a nagy részük) borzasztóan gyerekes. Tőlük meg ne akarj semmit, mert csak csalódás lesz a vége.

2.) Mi a francnak beszélsz úgy 16 éves létedre, mintha egy kiábrándult szingli, bort szürcsölgető 30-as lennél? Szerintem bőven ráérsz ezzel a "hol vannak az ilyen meg olyan fiúk?" dumával... ne nevettesd ki magad

3.) Miért olyan nagy baj, ha valaki antiszoc? Ebből látszik, hogy még te is gyerek vagy és nem tudod mi az igazán fontos tulajdonság. Sokszor ezerszer értelmesebb egy antiszoc fiú, mint egy átlagos társa.

4.) Azért mert valaki fiú létére cigizik, attól még lehet igenis intelligens vagy lehetnek olyan gondolatai, céljai az életben, amelyek értékesek.

A felfogásod valamennyivel jobb a nagy átlagnál, de van még mit fejleszteni rajta :) Reméljük az évek múlásával ez pozitív irányban változik.

Hallgass az idősebbre. ;)

18/L

2013. aug. 26. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!