Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még okos, kedves, ambiciózus, törekvő, megértő fiúk? Nem férfi, hanem egy 16-18 éves fiúk között vannak-e ilyenek, mert én még eggyel sem találkoztam?
Mindig csak az ilyen tipikus köcsögökkel randizok,akik isznak,cigiznek,bunkók.Pedig nem rossz helyen keresem őket.Ha meg találok egy ilyen fiút,akkor az meg nem akar barátnőt meg ilyen antiszociális.
16L
Igazság szerint én ilyen fiúnak tartom magam, kinézetre átlagosnak mondanám magam, mégsem találok párt magamnak. Valamiért a lányok nagy része nem ezekre a pasikra bukik.
18F
Szimpatikus lánynak tűnsz!
Hidd el, vagyunk páran ilyenek, ahogyan normális lányok is vannak. A szépségnek semmi köze ehhez, nem mindig a trógerek néznek ki jól :)
Én azt gondolom, hogy hamar belebotlasz majd olyanba, aki "más", mint az átlag. Én is csak nem rég döbbentem rá, de több értelmes fiatal van, mint hinnénk.
Örülök, hogy vannak még lányok, akiknél feketepont a cigi és a pia! :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!