Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek még okos, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még okos, kedves, ambiciózus, törekvő, megértő fiúk? Nem férfi, hanem egy 16-18 éves fiúk között vannak-e ilyenek, mert én még eggyel sem találkoztam?

Figyelt kérdés

Mindig csak az ilyen tipikus köcsögökkel randizok,akik isznak,cigiznek,bunkók.Pedig nem rossz helyen keresem őket.Ha meg találok egy ilyen fiút,akkor az meg nem akar barátnőt meg ilyen antiszociális.

16L

2013. aug. 16. 12:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de jól megy valakinek:D Gratulálok a szép párkapcsolatodhoz:)
2013. aug. 16. 12:45
 12/22 anonim ***** válasza:
vannak ám pl én is de mit érek vele?:D semmit
2013. aug. 16. 12:49
 13/22 A kérdező kommentje:
A normális lányoknál igenis sokat számít,lehet rossz helyen keresel:)
2013. aug. 16. 12:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Én szerintem ilyen vagyok annyi különbséggel hogy én is iszok nagyon néha:)
2013. aug. 16. 12:53
 15/22 A kérdező kommentje:
jó az belefér,de én olyanról beszélek aki minden este berúg-.-
2013. aug. 16. 13:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Igazság szerint én ilyen fiúnak tartom magam, kinézetre átlagosnak mondanám magam, mégsem találok párt magamnak. Valamiért a lányok nagy része nem ezekre a pasikra bukik.

18F

2013. aug. 16. 14:10
 17/22 A kérdező kommentje:
mert felszínesek:| mint a legtöbb bnőm
2013. aug. 16. 14:13
 18/22 anonim ***** válasza:
hááát én meg pont olyan lányt keresek akinek ez számít, szerintem ronda sem vagyok de én úgy látom hogy a lányok csak a cigis és füves fiúkra buknak, én meg ebben nem akarok részt venni úgyhogy kerülöm ezeket a társaságokat :) 15/F
2013. aug. 16. 14:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Szimpatikus lánynak tűnsz!

Hidd el, vagyunk páran ilyenek, ahogyan normális lányok is vannak. A szépségnek semmi köze ehhez, nem mindig a trógerek néznek ki jól :)

Én azt gondolom, hogy hamar belebotlasz majd olyanba, aki "más", mint az átlag. Én is csak nem rég döbbentem rá, de több értelmes fiatal van, mint hinnénk.

Örülök, hogy vannak még lányok, akiknél feketepont a cigi és a pia! :)

17/F

2013. aug. 16. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Ismerem a fajtádat, nagyok az elvárásaid, de valószínűleg te sem vagy tökéletes. Nem értem mi bajod van azzal, ha egy fiú nem igazán társasági arc, mert én ilyen vagyok. Inkább neten ismerkedem manapság, mivel a múltban nem díjaztátok, ti lányok, ha ismerkedési céllal megközelítettelek tieket. Egy kevés kivételtől eltekinte, ők az igazi, értéeks lányok, de persze ők már párkapcsolatban vannak. Szóval te sem lehetsz valami tökéletes, ha még nincs párod.
2013. aug. 16. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!