Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves vagyok és a szüleim nem engednek randizni. Ez normális?
az lenne a helyes ha még most is 18 éves korig a szülők mondanák meg hogy mit szabad és mi nem, de legyen 16 éves korig anyadek szava a szent es serthetetlen.
ez a nem ismerjuk a pasit szoveg, gaz es fogd be, 22 eves pasikent meg a 13 evest is meghuznam ha nem lenne eszem, eszembe se jutnak 13-16 evessel kezdeni mert nem tudjak megadni ami nekem kell, raadasul mar a 16-17 eves fiuknak nagy a szexualis igenye, te hol tudnad megadni ha meg a sajat testedet se ismered?
A törvény szerint 18 éves korodig ők a főnökök. Ez így helyes szvsz. A helyedben örülnék, hogy ilyenek a szüleim. Igaz ezt majd sokkal később fogod megérteni csak. Legkésőbb ha már lesz gyereked, akit szeretsz, akivel törődsz...
Egyébként pedig elég butus vagy ha a "nagyobbaknak" nem hiszed el, hogy mit akar tőled az a srác...
Két esetet lehetséges szerintem:
1) Fogyatékos a gyerek és tényleg csak barátkozni akar
2) Meg akar húzni
Szóval akkor most fogyatékos vagy kanos?
Úgy megnéznék néhány 12-16 éves kérdezőt, hogy mi lesz velük 5-10 év múlva :D
ez komolyan mekkora r#b#nc , én a hozzád hasonlókat gyűlölöm el kéne v#rni néhányszor aztán talán észbe kapnál,
egy 16 évessel gratulálok neked is,,, 100000000000% hogy majd agy&nk#r és akkor majd terhesen sírhatsz anyád és apád elött. Egyébként ez normális és 15/F vok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!