Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13éves vagyok és a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13éves vagyok és a szüleim nem engednek randizni. Ez normális?

Figyelt kérdés
A fiú16 éves lehetséges hogy a kora miatt nem engednek el vele??

2013. aug. 15. 22:37
1 2 3
 21/26 Attus22 válasza:

az lenne a helyes ha még most is 18 éves korig a szülők mondanák meg hogy mit szabad és mi nem, de legyen 16 éves korig anyadek szava a szent es serthetetlen.

ez a nem ismerjuk a pasit szoveg, gaz es fogd be, 22 eves pasikent meg a 13 evest is meghuznam ha nem lenne eszem, eszembe se jutnak 13-16 evessel kezdeni mert nem tudjak megadni ami nekem kell, raadasul mar a 16-17 eves fiuknak nagy a szexualis igenye, te hol tudnad megadni ha meg a sajat testedet se ismered?

2013. aug. 16. 03:15
 22/26 Pj0tr ***** válasza:

A törvény szerint 18 éves korodig ők a főnökök. Ez így helyes szvsz. A helyedben örülnék, hogy ilyenek a szüleim. Igaz ezt majd sokkal később fogod megérteni csak. Legkésőbb ha már lesz gyereked, akit szeretsz, akivel törődsz...

Egyébként pedig elég butus vagy ha a "nagyobbaknak" nem hiszed el, hogy mit akar tőled az a srác...

Két esetet lehetséges szerintem:

1) Fogyatékos a gyerek és tényleg csak barátkozni akar

2) Meg akar húzni

Szóval akkor most fogyatékos vagy kanos?

Úgy megnéznék néhány 12-16 éves kérdezőt, hogy mi lesz velük 5-10 év múlva :D

2013. aug. 16. 10:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Ezen most miért döbbensz meg h 18 éves korodig ők parancsolnak? Talán mert ők a szüleid?? Hidd el, ha szigorúak is, a későbbiek folyamán (19-20 évesen) hálát adsz majd az Istennek, h ilyennek neveltek és nem egy elkényeztetett partip*csát kreáltak belőled, mert sajnos manapság ez a "divat". A te korodban én is mérgelődtem ezen, h miért nem olyanok a szüleim mint más szülei, h kiengedik őket ide-oda, de most 19 (lassan 20) évesen rájöttem, h milyen jó, h anyu szigorúbban fogott!
2013. aug. 16. 10:43
 24/26 anonim válasza:

ez komolyan mekkora r#b#nc , én a hozzád hasonlókat gyűlölöm el kéne v#rni néhányszor aztán talán észbe kapnál,

egy 16 évessel gratulálok neked is,,, 100000000000% hogy majd agy&nk#r és akkor majd terhesen sírhatsz anyád és apád elött. Egyébként ez normális és 15/F vok:D

2013. aug. 16. 14:57
 25/26 A kérdező kommentje:
De ha 18 éves koromig mindent ők döntenek el nem hagyák h magamtól jöjjek rá dolgokra akkor utánna is elvárnám h döntsék el ők mi a helyes út de ha már nem lesznek és nekem kéne bármibe is föntenem nem tudnék hisz mindig anyuci meg apuci döntött helyettem
2013. dec. 8. 17:39
 26/26 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság a fiatalokat már nem lehet 18 éves korig irányítani, de 13 éves gyerek ésszel (még csak nem is tini, GYEREK) ne ezen gondolkodj, h te nem leszel önálló, mert a 13 éves fejednek utasítást adnak!Még te vagy megsértődve? Ez komoly? ebből is látszik, h nagyon éretlen vagy ha nem jut el az agyacskádig, h a 13 éves kor nem egyenlő egy 16 évessel..
2013. dec. 11. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!