Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudod ha szerelmes vagy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod ha szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
miböl tudhatod meg h szerelem e vagy csak fellángolás?meglehet egyáltalán különböztetni a kettőt v csak szakitás/csalódás után derül ki?
2009. okt. 27. 21:03
1 2
 11/20 aftersex ***** válasza:
a szerelem :) az szerintem a továbbvitele a fellángolásnak... nem kell aggódni 3nap alatt kigyógyulsz :) de ha az ember szerelmes? áh az leírhatatlan... csak sajnos vak...
2009. okt. 27. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Sajnos ugyanabban a helyzetben vagyok mint te.

Szerelmes vagyok egy lányba az osztályból, de az esélyem 0%. (Kár, pedig nagyon aranyos.)

16/f

2009. okt. 27. 23:25
 13/20 anonim ***** válasza:

23:25

én is úgy érzek mint te :( :(

2009. okt. 28. 00:01
 14/20 A kérdező kommentje:

22:30

érdekelne az a lebeszélősdi ..

2009. okt. 28. 09:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Lebeszélősdi? Nos.. Én olyan fickó vagyok, aki úgy tartja, hogy ha szeretsz valakt, és amíg érzed, a szerelmet, addig meg kell próbálni összehozni a dolgokat, ha nincs komolyabb gond... Értem ezalatt nem utál a másik, nem küldel a jó édes... Ennyi a lényeg. Pl. én sosem szakítottam. Mert ritka az, hogy valaki szeressen egy másik embert, úgy igazából.
2009. okt. 28. 10:38
 16/20 A kérdező kommentje:
elhiszed h próbálkozom ? ez egy lehetetlen helyzet sajnos ..:/ szoval akk nincs semmi ötlet ? meg kell várni míg elmúlik a szerelem?:/
2009. okt. 28. 11:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát ha nem jön össze semmi, akkor lehet meg kell várni... Ne foglalkozz annyit Vele.
2009. okt. 28. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Verem rá a farkam és jólesik
2009. okt. 28. 20:21
 19/20 anonim ***** válasza:

bizsereg mindened ha meglátod.wáá

röviden ennyi.

de erről regényt lehetne írni.:)

2009. okt. 28. 21:10
 20/20 aftersex ***** válasza:
régóta megvan a gyógyszer ha valami ér: Jéég dupla whiskeyvel =) 2 dózis 1 helyen... egy a társaság miatt, igen, egy hogy jó napom legyen, egy a rossz időkre kell, egy hogy jól aludjak el ... :P
2009. okt. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!