Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudod ha szerelmes vagy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod ha szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
miböl tudhatod meg h szerelem e vagy csak fellángolás?meglehet egyáltalán különböztetni a kettőt v csak szakitás/csalódás után derül ki?
2009. okt. 27. 21:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Úgy érzed hogy akkor vagy a legboldogabb ha vele vagy

nem tudnál nélküle élni

bármit megtennél érte

2009. okt. 27. 21:11
 2/20 anonim ***** válasza:
Én olyankor ha rá gondolok vagy vele vagyok olyan furcsa érzést érzek a gyomromba. Egyfolytában ő jár az eszembe. Igen. Én is bármit megtennék érte. :)
2009. okt. 27. 21:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor Rá gondolok libabőrős leszek és görcsbe rándul a gyomrom, de mégis jó érzés... Amikor találkozunk, akkor általában remeg a kezem és a mosolyt nem lehet letörölni az arcomról! Akaratlanúl is ott van a mondataimban, az eszemben, a szívemben!
2009. okt. 27. 21:34
 4/20 anonim ***** válasza:
remeg az egész testem, önkéntelenül mosolygok, jó kedvem van, folyton csak rá gondolok és a gyomromban van az az izgatott érzés :) és még sorolhatnám :)
2009. okt. 27. 21:41
 5/20 A kérdező kommentje:
ez mind szép és jo végülis kiderült h ez szerelem ... és nem tudjátok h lehet kiszeretni vkiböl?:/ vagy ehhez újabb kérdést kell feltennem?
2009. okt. 27. 22:17
 6/20 anonim ***** válasza:
Miért akarsz kiszeretni? Na erről mesélj... Én amolyan lebeszélőgyerek vagyok, mert ha nincs komolyabb gond, akkor kár szenvedni.
2009. okt. 27. 22:30
 7/20 anonim ***** válasza:

22:17

erre én is kiváncsi lennék

2009. okt. 27. 22:32
 8/20 A kérdező kommentje:
most azt hiszem ezek alapján amiket irtatok h szerelmes vagyok ... de tudom h nem szeretnek majd viszont vagyis inkább félek tőle ,mert szeretni szeretnek csak nem szerelemből és megszeretném kímélni magam a fölösleges szenvedéstől
2009. okt. 27. 22:37
 9/20 anonim ***** válasza:
Te hány éves, és Ő hány éves?
2009. okt. 27. 22:49
 10/20 A kérdező kommentje:
16 :) ö is
2009. okt. 27. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!