Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, v ne tegyek, h megint randizzunk?
A srác 21 én 18 vok! Randiztunk, sétálgattunk,nagyszájú srác, de amikor taliztunk, akkor félénkebb volt! Első randin nem csókolt meg, ami sztem nem rossz jel, de másodikon kaptam! Szval eldumálgattunk,de nekem haza kellett jönnöm, mert kb 40km távolságra lakunk, de a "búcsúzásnál" azt mondta, h ez a távolság nem gond!
Párszor beszéltünk telón, de 1x azt mondta,h nem akar megbántani, mert nem rontottam el semmit, de 1 kis szünet kellene, mert elöttem volt 1 hosszú kapcsolata és időre van szüksége! Még én vígasztaltam, mert alig merte elmondani! 1 hete beszéltünk msn-en és kérdezte, h mikor megyek arra, és h elhív 1 buliba! Szval beszélgettünk pár dologról, de rólunk nem! Én találkoznék vele, de nem tom, h h érjem ezt el!!! Szval segítsetek kérlek!
Kérdezz rá mit szeretne. Menj el vele bulizni és keress rá lehetőséget h kettesben maradjatok és tudjatok beszélgetni.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!