Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, v ne tegyek, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, v ne tegyek, h megint randizzunk?

Figyelt kérdés

A srác 21 én 18 vok! Randiztunk, sétálgattunk,nagyszájú srác, de amikor taliztunk, akkor félénkebb volt! Első randin nem csókolt meg, ami sztem nem rossz jel, de másodikon kaptam! Szval eldumálgattunk,de nekem haza kellett jönnöm, mert kb 40km távolságra lakunk, de a "búcsúzásnál" azt mondta, h ez a távolság nem gond!

Párszor beszéltünk telón, de 1x azt mondta,h nem akar megbántani, mert nem rontottam el semmit, de 1 kis szünet kellene, mert elöttem volt 1 hosszú kapcsolata és időre van szüksége! Még én vígasztaltam, mert alig merte elmondani! 1 hete beszéltünk msn-en és kérdezte, h mikor megyek arra, és h elhív 1 buliba! Szval beszélgettünk pár dologról, de rólunk nem! Én találkoznék vele, de nem tom, h h érjem ezt el!!! Szval segítsetek kérlek!

2009. okt. 27. 20:57
 1/3 Andrewka ***** válasza:
21%

Kérdezz rá mit szeretne. Menj el vele bulizni és keress rá lehetőséget h kettesben maradjatok és tudjatok beszélgetni.

22/f

2009. okt. 27. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt nem írtam, h a buli nem most lenne, hanem de-ben, szval ddig nem várhatok? Akkor mit csináljak? Írjak neki, h talizzunk minden kötöttség nélkül??És próbáljam "meghódítani"?
2009. okt. 27. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Ne keresd a társaságát. Ha keres, legyél vele kedves, de nagyjából közömbös. Ha elérhetelennek lát, akkor rád fog hajtani és akarja majd, hogy minél többször láthasson. Ha meg nem érdeklődik annyira irántad, akkor ezek után sem sokat hallasz majd felőle, de akkor jobb is, hogy most kiszállsz, mert később még nagyot csalódhatsz, ha óvatlan vagy és nagyon futsz utána.
2009. okt. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!