Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim, ha nem vagyok sem csúnya, sem antiszociális?
Hasonló cipőben járok én is, ez van, majd lesz. Azelőtt én is próbálkoztam bár kevesebb sikerrel. Egyszer egy buliban ismerkedtem meg 1 sráccal, akivel úgy volt időnként majd összefutunk, de szerintem már a nevemre sem emlékszik, mert 1x sem találkoztunk azóta a buli óta. A 2. alkalommal egy olyan sráccal szerettem volna összejönni, akit már eleve a baráti körömben volt..mondjuk úgy, hogy inkább ismerősöm volt, mintsem barátom. 2x-3x összefutottunk és amolyan "randi szerű" dolgon voltunk, de a végén kiderült, hogy egy bunkó k*csög.
Természetesen rögtön másnap egyik osztálytársam felhúzta az agyamat azza, hogy "aki nem keresi a szerelmet, az nem is találja meg" én erre válaszoltam, hogy: Miért én keressem, nem lehetne, hogy legalább 1x a szerelem találjon meg engem, és ne én hajkurásszam azt?
És úgy röviden ennyi az én love sztorim.
Szerintem élvezd az életet és ne görcsölj rá, mert látod én is mit veszítettem azzal, hogy kicsit rágörcsöltem. Egy maréknyi szabadidőt, amit a barátaimmal tölthettem volna és a már-már majdnem haverommá lett srácot, aki kiderült hogy egy bunkógyerek (bár mondjuk, jobb is, hogy kiderült még mielőtt beleestem volna vagy hasonló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!