Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a csúnya fiúknak jövök be?
"Nem vagyok elutasító" -> "Csak a csúnyák érdeklődnek irántam"
Csak én érzek itt ellentmondást?
"nálam sokkal csúnyáb lányoknak is van barátjuk"
mert ők eltudták fogadni hogy csúnyák, küldj egy képet és megmondjuk hogy csúnya vagy-e
:D Még mindig jobb, mint hogy ha az értelmi fogyatékosoknak :D Már ne haragudj, örülj egyáltalán, hogy bejössz valakinek. Igen is felülete vagy, hogy ha csak a " csúnya fiúknak jössz be" és nem kell egyik sem a külseje miatt.
N
Nem vagy csúnya.
OK, akkor küldj képet és eldöntjük!
Neked mi számít csúnyánk egy srácban?
1. # 3-as válaszolónak igaza van.
2. Ha valakivel nincs vonzalom, tényleg nem tud beleszeretni az ember. A vonzalomból lesz szerelem, ha lelkileg is stimmelnek a dolgok.
3. Mocskosul nem az volt a kérdése, hogy ő csúnya-e, láthatóan nem szorul énkép alakításra, meg amúgy mégis ki a fenék vagytok ti, hogy eldöntögessétek, hogy ő csúnya-e. Szánalmas már ez a folytonos képért kuncsorgás minden ilyen kérdés alatt.
pedig a kép az jó!
Ez meg egy magas labda lesz a csúnya fiúknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!