Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti utáljátok a romantikus pasikat?
2-es vagyok.
igen, egyértelműen megbeszélném vele, ha nyálas lenne, hogy amit csinál, az már túlzás. egy kapcsolatban szerintem az ilyenek alap dolgok, nem? kommunikáció, stb...
vagy mi, nálatok az a bevett szokás, hogy valami nem tetszik, akkor azonnal félreléptek? :D butaság... meg kell beszélni, aztán ha még akkor se működik és nagyon zavaró, akkor szakítani. a félrelépés nem megoldás semmire sem...
Utolsó vagyok.
Szerintem férfiban is és nőben is vannak ilyenek. Nem tudom, hol láttál te statisztikát, de pl az én környezetemben (bár elismerem, van 1-2 lány, aki hűtlen volt), azért a férfiak vannak többségben ilyen szempontból. Lásd az én példám: soha senkit nem csaltam meg, még azt se, akivel pedig már a szakítást fontolgattam, erre exem, bár ki volt akadva, hogy majd én megcsalom, hónapokig szeretőt tartott. És ő határozottan férfiból van, nem nőből.
Szerintem ne mondd, hogy FŐLEG a nők azok, akik csalfák. Nem igaz. Mindkét nemre ugyanolyan mértékben jellemző ez.
Igazad van 17-es.
18-as!Helyes,örülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!