Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt teszem, mindent elrontok?
A következő kérdést nemrég tettem fel az oldalon:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__46073..
Tegnap este leültem, és úgy gondoltam, hogy könnyebb lesz feldolgozni, ha írok. Mérnök-informatikát tanulok, így életemben először tettem ilyet.
Összejött egy még jelenleg 9 oldalas kis "romantikus novella". Azt mondta, úgy érezte, hogy ne figyelek rá eléggé néha. Nem érdekel, amit mond. Ebbe majdnem mindent leírtam, amit ő mondott az ismerkedés ideje alatt.
Ha ezt megmutatom neki egyszer, azzal mindent elrontok, vagy esetleg kapok tőle még egy esélyt?
Csak normális válaszokat várok. És főleg lányokét.
A romantika a legtöbb esetben csak a filmekben működik. Azzal, hogy ennyire sok energiát fektetsz bele és ilyen erősen és intenzíven kimutatod, hogy szereted és szerelmes vagy gyakorlatilag azt kommunikálod, hogy függsz tőle. A te boldogságod az attól függ, hogy ő jelen van-e az életedben.
Ez nem túl vonzó és csak maximum annyit érhetsz el vele, hogy még inkább nyeregben lesz majd, ha meg akarja lovagolni ezt a lehetőséget.
A romantika akkor működik ha már a csaj is eléggé szerelmes és ő is ragaszkodik hozzád. Addig egy férfi legyen kemény, titokzatos, független és fogd vissza magadat.
Amikor értem tettem nők romantikus lépéseket az sokszor már késő volt, mert a kapcsolat már nem tartott ott és nem tudott rám hatni a dolog. Tehát egy férfi számára sem vonzó az, hogy ha a nő nagy erőkkel teper utána. Ezért gondolj bele, te most hogy lehetnél így vonzó az ő számára?
Azok a nők akikért már futni és teperni kell, nagyon nagy effortot kell a kapcsolatba beletenni, vagy sérültek vagy nem szerelmesek, vagy ki tudja mi a bajuk. Hidd el nem éri meg. Sokkal jobban jársz ha a függetlenségedet erősíted és vonzóvá válsz, és amikor ő érdeklődik utánad akkor teszel finom, átgondolt lépéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!