Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beskatulyázás, De miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beskatulyázás, De miért?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem érzem magam pasinak, mivel egy lány sem tekint rám pasiként. Minden hölgyismerősöm berak a "barátzónába". És ez kikészít. Nemértem a dolgot. minden alternatívát megpróbáltam. Segítség
2009. okt. 27. 14:13
 1/8 Andrewka ***** válasza:
Ne a barátok között próbálkozz, nekik csak barát maradsz
2009. okt. 27. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
te is láttad a csak barátokat?:)
2009. okt. 27. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Hencegj a f.rkad méretével. Vagy utazz el thaiföldre és vegyél magadnak egy feleséget. Vagy iratkozz be balettra. Vagy legyél meleg, mint én. Vagy vegyél üllőt.
2009. okt. 27. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Tegnap taliztam egy csajjal elösször tök jól éreztem magam és szerintem ő is. Erre amikor este msn-en megkérdezem tőle hogy talizunk-e még azt mondja hogy igen de csak mint barátok. És ez nem az első ilyen eset.
2009. okt. 27. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:

1. ne várd azt hogy első tali után azt mondja a csaj, hogy oké talizzunk, sőt, járjunk. hamár első tali után barát vagy neki akkor az már jó. a lényeg annyi, hogy próbálj úgy tekinteni rá mint egy áldozatra. hogy te többet akarsz. gondolok én ilyen alap dolgokra, hogy személyes szférába hatolás, minél közelebb mész hozzá, sétánál kézfogásos dolgok, ajkak figyelése, elválásnál mély szemezés, és megpróbálni csókra menni, szóval az ilyen randizós nyomulós dolgok. mert ha állsz mint egy fasz, akkor még az a lány is azt gondolja hogy csak barátnak, akinek még be is jössz egy picit.

(egy apró jótanács. ha a csaj miközbe beszélsz vagy akármikor a szádat/ajkadat bámulja. kapd le. annál jobb alkalom nincs. tapasztalat. meg elszalasztott tapasztalat)

2009. okt. 27. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
öcsém...nem gondolod, hogy a kérdésed összefüggésben van a külsőddel?
2009. okt. 31. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
jaja lehet hogy csufi vagy, vagy butuska, vagy balf*sz
2009. okt. 31. 14:51
 8/8 anonim válasza:

Ne gúnyoljátok már szegényt.

Hány éves vagy?

Nem szépséghiba ez, az emberi test nem pusztán fizikai, lehet a kisugárzásodba megéreznek vlmit, ami taszítja őket...de lehet sok más nem fizikai oka.

A szépségről meg annyit, hogy az csak egy erény, hogyha sokan képesek lennének meglátni a belső szépséget, akkor nem itt tartana a világ.

Egyébként öreg hiba, hogy a lányok jobban vonzódnak a rosszfiúkhoz, mint a rendes, szerényebb srácokhoz...(bár ez fordítva sincs másképp)

Nyugi, biztos lesz majd valaki, aki neked való!

2012. febr. 9. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!