Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg annak a fiúnak a számát, akibe bele vagyok esve?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akit nagyon szeretek és nem rég kavargattunk is,de összevesztünk egy dolgon..azóta másik száma van és már 1 hónapja nem beszéltünk,nem láttam.:S Ki szeretnék vele békülni,mert én rontottam el a dolgokat,de nem tudom a mostani számát és csak úgy tudnám elérni.Hogy szerezzem meg? 2 haverját már kérdeztem,de ők azt mondták,hogy nem adják meg,intézzük el mi..de így nem tudom.Nincs valami tudakozó vagy valami ahonnan ki lehetne "nyomozni" vagy valami? Ti hogy csinálnátok? 17/L2013. aug. 10. 15:49
1/2 anonim válasza:
Üzenj az egyik haverjával, hogy ki szeretnél vele békülni, és találkozni szeretnél vele valahol (valami konkrét helyen és időben), mert bocsánatot szeretnél kérni. Ha eljön, akkor elérted a célod, ha nem, akkor fölösleges tovább foglalkozni a dologgal, lépj túl, ahogy ő is tette.
2/2 anonim válasza:
Alapból NE szerezd meg a számát! Állj elé és élesben mondd a szándékodat. Határozottságodat és komolyságodat fogod ezzel mutatni felé. Ha csak félénk módon telón próbálkozol egyrészt ostoba gyerekes megközelítés, másrészt a (maradék) tekintélyedet is elveszíted a szemében.
Látni fogja, hogy magabiztos vagy és így legalább szemtől szemben elérheted, hogy gondolkodjon rajtad a srác. Telón erre esélyt sem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!