Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg a számát?
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, de már nem szeretem, nem tudok neki megbocsájtani. Tett egy olyan dolgot, ami számomra felejthetetlen (rossz értelemben). Majdnem megfulladtam miatta ( erőszakkal bevitt a mély vízbe). Már jó pár hete beleszerettem a haverjába (aki osztálytárs is) Kiránduláson nagyon jól elvoltunk (ekkor barátommal össze voltunk veszve a vizes dolog miatt). Az a nagyon nagy baj, hogy ez a fiú tetszett a bnőmnek(aki szintén osztálytárs), de nem jöttek össze! Kiránduláson bezárkóztunk egy szobába( nem volt semmi), együtt ittunk, megfogtam a kezét (erre csak annyit mondott hogy nem szép dolog..de nem engedte el) , később barátom előtt!! meg akarta fogni a kezem, akkor mondta hogy nagyon jó csaj vagyok, át akartam öltözni, mondta hogy reméli hogy előtte. Kb ennyi volt..azóta suliba nagyon sokat dumálnk, nevetünk, sokszor mélyen a szemembe néz, elveszi a cuccaim (18ak vagyunk, de ő még elég gyerekes:P) Nem tudom megszerezni a számát, mert ugye bnőmtők nem kérhetem, se pasimtól, se a haverjától! De nyári szünet előtt meg kéne szerezni, mert utána nem találkozok vele! Szakítok pasimmal év végén, előtte nem akarok, mert nagyon szeret, és így könnyebb lesz neki, ha nem lát nyári szünetbe! Még azt szeretném kérdezni, hoyg szerintetek adjak még 1 esélyt a barátomnak, mert azt mondta én vagyok a mindene, nagyon szeret, ez látszik is rajta, csak amit tett egyszerűen nem tudom elfelejteni! Vagy válasszam a haverját? (mostanába vele álmodok, 2 napja is amikor itt aludt a barátom. ->kibékültünk, csak ugye sajnos nem mennem jól a dolgok már 1 hete!Minden kis apróságért kiakadunk egymásra! Múltkor is azon vesztünk össze, hogy én nem lehetett szex, de ő erőltette. Ha átjön állandóan rámmászik, néha csinálhatnánk mást is..mondtam neki, erre jóó majd nyáron! Hát kösz, nyár van:S
Bocsi h ennyit írtam, de muszáj volt kiönteni a szívem! Lécci segítsetek! Nem leoltást kérek, hanem aki akar normális választ!
Szerintem hagyd ott a barátod!!ha valaki rám eröltetné a sexet,egyből dobnám!amugy meg ha a másik srác jár az eszedben,akkor már kit érdekel a jelenlegi barátod??
A helyedben ezt tenném:
nem kérném el a számát,hanem a sajátomat ráirnám egy papircetlire,raknék rá egy csóknyomot,és közömbösen a kezébe nyomnám a folyosón.hidd el,a fiuk megörülnek az ilyesmiért!!ha akar tőled valamit,fel fog hivni.;)sok sikert!
Első lépés: a jelenlegit dobd, de vigyázz! Óvatosan add a tudtára, nem nagy tömeg füle hallatára, nehogy megalázva érezze magát, de legyen esetleg esélyed menekülni (mit lehet tudni). A szavainál beszédesebbek a tettei, te sem ilyen szeretetre vágysz, úgye?
Második: abban jó tanácsokkal előttem szólók már szolgáltak.
Szia. :)
Én is inkább a tetteket nézném, nem pedig azt, hogy mit mond a mostani barátod. Bármit lehet mondani.. de a tettek beszélnek. Az új pasival meg ismerkedj még.. és én is az előttem szólókhoz csatlakozom..jobb, ha tőle kéred el a telefonszámát. :) és a barátoddal jobb, ha minél előbb szakítasz. De vigyázz a barátnőddel is, akinek szintén tetszik a pasi. Nehogy miatta összevesszetek. Végülis, ha megbeszélnéd vele(bnőddel) akkor tőle is elkérhetnéd a számát a pasinak. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!