Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerezzem meg a számát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg a számát?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, de már nem szeretem, nem tudok neki megbocsájtani. Tett egy olyan dolgot, ami számomra felejthetetlen (rossz értelemben). Majdnem megfulladtam miatta ( erőszakkal bevitt a mély vízbe). Már jó pár hete beleszerettem a haverjába (aki osztálytárs is) Kiránduláson nagyon jól elvoltunk (ekkor barátommal össze voltunk veszve a vizes dolog miatt). Az a nagyon nagy baj, hogy ez a fiú tetszett a bnőmnek(aki szintén osztálytárs), de nem jöttek össze! Kiránduláson bezárkóztunk egy szobába( nem volt semmi), együtt ittunk, megfogtam a kezét (erre csak annyit mondott hogy nem szép dolog..de nem engedte el) , később barátom előtt!! meg akarta fogni a kezem, akkor mondta hogy nagyon jó csaj vagyok, át akartam öltözni, mondta hogy reméli hogy előtte. Kb ennyi volt..azóta suliba nagyon sokat dumálnk, nevetünk, sokszor mélyen a szemembe néz, elveszi a cuccaim (18ak vagyunk, de ő még elég gyerekes:P) Nem tudom megszerezni a számát, mert ugye bnőmtők nem kérhetem, se pasimtól, se a haverjától! De nyári szünet előtt meg kéne szerezni, mert utána nem találkozok vele! Szakítok pasimmal év végén, előtte nem akarok, mert nagyon szeret, és így könnyebb lesz neki, ha nem lát nyári szünetbe! Még azt szeretném kérdezni, hoyg szerintetek adjak még 1 esélyt a barátomnak, mert azt mondta én vagyok a mindene, nagyon szeret, ez látszik is rajta, csak amit tett egyszerűen nem tudom elfelejteni! Vagy válasszam a haverját? (mostanába vele álmodok, 2 napja is amikor itt aludt a barátom. ->kibékültünk, csak ugye sajnos nem mennem jól a dolgok már 1 hete!Minden kis apróságért kiakadunk egymásra! Múltkor is azon vesztünk össze, hogy én nem lehetett szex, de ő erőltette. Ha átjön állandóan rámmászik, néha csinálhatnánk mást is..mondtam neki, erre jóó majd nyáron! Hát kösz, nyár van:S

Bocsi h ennyit írtam, de muszáj volt kiönteni a szívem! Lécci segítsetek! Nem leoltást kérek, hanem aki akar normális választ!

2009. jún. 7. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Ha a régi barátodat még mindig szereted, és meg tudsz bocsátani neki, válaszd őt. Ha nem megy, akor válaszd az újat. A telefonszámát közvetlen tőle kérd el. Nem ciki, hidd el, sőt sokkal jobb, ha nem barátoktól szerzed meg, hanem egyenesen tőle.
2009. jún. 7. 19:50
 2/9 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy suliba ott van mindig a barátom is! És ha kiderülne akkor rájönne mindenre! A R-nek(így hívják a haverját) akartam írni egy titkos szerelmi vallomást! Nazt meg nem tudom hogy érdemes lenne e megbocsátani a barátomnak (elég csúnya dolog voltez:S)
2009. jún. 7. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
egyetértek az első válaszolóval. ha úgy érzed van esélye még a pasiddal a kapcsolatotoknak akkor válaszd őt, de ha úgy érzed nincs akkor az új pasi ott van :) és a számát kérde el tőla :) személyesen :)
2009. jún. 7. 19:55
 4/9 anonim válasza:
Ha anak a gyereknek előfizus a teloja felmész anak a hálozatak azoldalára amilyen a teloja pl vodafon ott van levbe kereső beirod a nevét és kidobja a számát ha persze az ő nevén van vagy valakitől megszerzed msn cimét ha van ha ki irta myvpen vagy iwiw ven igyse megy barátnöddelkel szivélyesen beszélni jó történtete kitalálsz azéert kell anak a száma mert mongyuk meglepit akarsz a hawerjának rendezni ahoz telefononkell megbeszélni a dolgokat sok sikert hozzá remélem sikerül valahogy
2009. jún. 7. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd ott a barátod!!ha valaki rám eröltetné a sexet,egyből dobnám!amugy meg ha a másik srác jár az eszedben,akkor már kit érdekel a jelenlegi barátod??

A helyedben ezt tenném:

nem kérném el a számát,hanem a sajátomat ráirnám egy papircetlire,raknék rá egy csóknyomot,és közömbösen a kezébe nyomnám a folyosón.hidd el,a fiuk megörülnek az ilyesmiért!!ha akar tőled valamit,fel fog hivni.;)sok sikert!

2009. jún. 7. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Első lépés: a jelenlegit dobd, de vigyázz! Óvatosan add a tudtára, nem nagy tömeg füle hallatára, nehogy megalázva érezze magát, de legyen esetleg esélyed menekülni (mit lehet tudni). A szavainál beszédesebbek a tettei, te sem ilyen szeretetre vágysz, úgye?

Második: abban jó tanácsokkal előttem szólók már szolgáltak.

2009. jún. 7. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Én is inkább a tetteket nézném, nem pedig azt, hogy mit mond a mostani barátod. Bármit lehet mondani.. de a tettek beszélnek. Az új pasival meg ismerkedj még.. és én is az előttem szólókhoz csatlakozom..jobb, ha tőle kéred el a telefonszámát. :) és a barátoddal jobb, ha minél előbb szakítasz. De vigyázz a barátnőddel is, akinek szintén tetszik a pasi. Nehogy miatta összevesszetek. Végülis, ha megbeszélnéd vele(bnőddel) akkor tőle is elkérhetnéd a számát a pasinak. :]

2009. jún. 7. 20:40
 8/9 A kérdező kommentje:
nem előfizetős:S már kerestem:S
2009. jún. 7. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi:)
2009. jún. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!