Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ész, vagy a kinézet fontos egy lányban?
Szerintem: igaz nem volt 10 komoly barátnőm sem, csak 2 komoly,de azok tovább tartottak, mint fél év, 1 év.
Az első buta volt,de szorgalmas, és egy istennő. Ami megragadott: a látszólagos esze. Utána meg,hogy hogy csókol. De aztán vége lett, mert meguntuk egymást. Nem volt más témánk,csak ő. Fontos az ész....nem jó ha egy csaj csak cicababa.
A második "áldozhat" :
Szőke, barnaszemű. Okos, pontosabban közepes képességű, de lustácska, és mindemellett még keveset is beszélt. Ezt áthidalnom nem sikerült máshogy, csak baromkodással, viszont ezt meg én nem bírtam idegileg, 20 évesen. Meg az sem volt jó, hogy beleszóltam az életébe.
Szóval legyen:
-okosabb, mint önmagad
-kedves
-jószívű
-biztos érzelmi hátterű
-"közepes kinézetű"(mert a cicababák tényleg hülyék és önzők)
-önmaga
-magabiztos
-ne túl akaratos, de tudja mit akar a kapcsolattal.
Fontos az,h mikor reggel felébredsz mellette , ne ijedj meg,de az sem jó, h ha ránézel csak féltsd.....h melyik faszi mászik rá következő nap
Inkább a külső,úgy 75%-ban,mivel én szeretema bomba csajokat.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!